Burçlar: Haziran 2014

Haziran ayına damgasını en çok, 7-17 Haziran arasında Yengeç burcunda, 17 Haziran’dan 1 Temmuz’a kadar da İkizler burcunda geriyeleyecek olan Merkür vurmakta. Merkür, iletişimde, trafikte, elektronik aletlerde, hesap kitap işlerinde sektelere sebep olabilecek.

20 Mayıs’ta geri hareketinden kurtulan Mars ise Haziran boyunca hızlanarak ileri hareketini sürdürecek. Mars böylece yavaşlattığı eylemlerde hızlanmalara sebep olacak.

14 Haziran’da Pluto ile kare, 25 Haziran’da ise Uranüs’le karşıtlık yapacak olan Mars, bu günlerde yine beklenmedik gelişmelere, krizlere sebep olabilecek.

Haziran ayının iyi haberi şu ki Venüs, Haziran'ın 23’üne kadar güçlü ve kendi burcunda olduğu yerde, Boğa burcunda. Hayattan keyif aldığımız, eğlendiğimiz günler vaat ediyor. Sadece 13 Haziran’daki Satürn karşıtlığı bu keyifli günlere biraz mola verdirebilir.


28 Mayıs’ta İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay, 13 Haziran’da Yay burcunda dolunay yaparak yeni fırsatların ve yabancı ülkelerle ilgili işlerin açığa çıkmasına sebep oluyor. 

27 Haziran’da Yengeç burcundaki Yeni Ay ise takip eden bir ay boyunca evimiz ve ailemizle ilgili konularda yeniliklere işaret edecek. 

Önce yükselen burcunuzu okumalısınız.
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder