Aylık Astroloji: Koç Burcu Haziran 2014

Aralık 2013’ten beri Terazi burcundaki Mars, geçen ay gerilemesini tamamlayarak ileri hareketine başladı. Bu ay boyunca Yükselen Koç’un 7. evinde, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda hareketliliğe sebep olacak. Burada geçmiş birkaç ayda yaşanan aksaklıklar bitti ve artık önümüze bakma zamanı geldi.

Merkür, 7-17 Haziran arasında Yengeç burcunda, daha sonra ise 1 Temmuz’a kadar İkizler burcunda gerileyecek. Yengeç burcunda gerilerken Koçların aile hayatında birtakım sıkıntılar baş gösterebilir. Aile arasındaki ufak bir mesele büyüyebilir. Yakın bir akraba ile tartışabilirsin. Ev alma, ev eşyası alma gibi niyetlerin varsa bunu 17 Haziran’dan sonraya ertelemende fayda var.

17 Haziran’dan sonra İkizler burcunda gerileyecek olan Merkür, elindeki projelere odaklanmakta zorlandırabilir. Fikir üretmekte, zihnini yatıştırmakta güçlükler çekebilirsin. Genel olarak ajitesin ve enerjini bir yere boşaltman şart. Bu sebeplere sinir hasarı veya el, kol sakatlanmaları gibi kazalara da açıksın.

13 Haziran’da Yay burcunda yaşanacak dolunayda geçen ay başladığın projenin gidişatına dair net şeyler göreceksin. Açık alanlarda, parklarda bulunmak sana iyi gelecek. Yabancılarla tanışman ve beraber iş yapman gerekebilir.

Venüs, Koç’un ikili ilişkilerini temsil eder. Venüs, 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda ilişkide stabilite ve güvenlik ister. Boğa romantiktir de.

Venüs, Boğa burcunda duygusal olduğu kadar maddi stabilite ve lüks de sever. Aşk hayatın maddi durumundan etkilenebilir. Özellikle 13 Haziran’da Venüs-Satürn karşıtlığı gününde finansal anlamda bir sıkıntı yaşanabilir. Ama buna çare bulman çabuk olacak.

25 Haziran’da Mars-Uranüs karşıtlığı ilişkiler evinde aşırı hareketliliğe sebep olur. Büyük iniş çıkışlar, kavgalar mümkün. En iyisi partnerinle beraber spor yapmak, fiziksel enerjiyi azaltmak.


27 Haziran’da Yengeç burcundaki Yeni Ay, ev hayatında yeni bir başlangıç getirir. Evinde davetler, yemekler vermek isteyebilirsin. Kendini dingin hissedersin. Genel olarak hayata karşı sabrın da artar. 
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder