Aylık Astroloji: Boğa Burcu Haziran 2014


Boğalar için Haziran 2014 harika bir ay çünkü Yükselen Boğa’nın yönetici gezegeni Venüs, 23 Haziran’a kadar 1. Evinde seyredecek. Sevdiğin, sevildiğin, etrafını güzelleştirdiğin ve keyif aldığın bir dönem olacak.


Güzel yemekler yiyip güzel içkiler için, güzel giyinin. Sanat galerileri gezin. Doğada gezinin. Koklamak, tatmak, görmek, hissetmek, duymak...beş duyunun hepsi birden güzelliklerle uyarılmalı.

Merkür gerileyene kadar Haziran’ın ilk haftası özellikle sefa dolu. Merkür 17 Haziran’dan sonra 2. evinde (para) gerilerken bunca sefayı nasıl ödeyeceğin konusunda panik olabilirsin. Sonrasında keyif sürmek için pahalı mekanlara gitmeyi bırakıp doğada ücretsiz keyif sürmeye devam etmekte fayda var. 

13 Haziran’da 8. evindeki dolunay borçlarını ödeme konusunda endişe verebilir. O zamana kadar paraya takılmasan iyi olur. Aynı gün Venüs, ilişkiler evindeki Satürn’le zıtlık yapıyor. Görev ve sorumlulukların sefanın önüne geçiyor. Partnerin de aşırı harcamalarına laf edebilir. 

12-14 Haziran arası biraz zor günler olacak. Venüs-Satürn karşıtlığı, dolunay, sonra da Mars-Pluto karesi gerçekleşiyor. Bu süreçte önce aşırı harcama moduna girersin. Sonra partnerinden bu konuda azar yiyebilirsin. 20 Haziran’da Güneş’le kavuşan Merkür, maddi konularda imdadına ufak bir para yetiştirir. 23 Haziran’da Venüs’ün para evine girmesiyle durumu iyice rahatlatır.  

25 Haziran’daki Mars-Uranüs karşıtlıgı 6/12. evlerinde, seni fazla etkilemeyecek. Hatta o günlerde ofiste ekstra çalışkan ve verimli olursun. 

27 Haziran’da Yengeç burcundaki Yeni Ay 3. evinde ve yeni bir şeyler öğrenmen, kardeşinle vakit geçirmen ya da sık görüştüğün kişilerle bol iletişim içinde olmanı sağlayan ortamlar hazırlayacak. 

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder