Aylık Astroloji: İkizler Burcu Haziran 2014



Gerileyen Merkür, İkizler’in yöneticisi olduğu için ve de İkizler burcunda, yani 1. evinde gerilediği için hiç de kötü olmayacak. Fikirlerle dolup taştığın, çok meşgul olacağın bir ay. Bu ayı karmaşık işlerini bitirmek için kullanabilirsin. Mutlaka yeni başlangıç gerekiyorsa hazırlıgını yap, 1 Temmuz’da Merkür doğru hareketine geçerken uygulamaya başlarsın. 

13 Haziran’daki Dolunay, ilişkiler evinde, mevcut ilişkiler için çok hayırlı olmasa da yeni ilişkiler başlatabilir.  Aynı gün Venüs-Satürn karşıtlığı 6/12. Evlerde yaşanacak. 23 Haziran’a kadar aşk hayatında gerçekçi bakış açını koruman zor. Gerçek olamayacak kadar abartılı romantik ilişki durumların olabilir.
23 Haziran’da İkizler’e geçen Venüs ile rahatlarsın. Hayata karşı daha mutlu, keyifli bir bakış kazanırsın. Kişiliğinle göz doldurur, karşı cinse cazip hale gelebilirsin.
20 Haziran’da Güneş’le Merkür kavuşumu İkizler burcunda yaşanırken fiziksel enerjin tavan yapıyor.
25 Haziran’da 5/11. evlerinde Mars-Uranüs karşıtlığı seni o kadar da etkilemez. Eğlence ve sosyal hayatına daha çok hareketlilik katar. Hakkında kötü konuşulabilir ama aldırma, geçici bir etki bu.  
27 Haziran’da Yengeç Yeni Ay 2. Evinde, özgüvenini besler. Bu ayki sosyal ve iş hayatına zaten zihinsel enerjik Merkür’ünü koymuştun. Gelecek ay paranı nasıl harcayacağının planını da yaptın. Satürn 6. Evinde ilerlerken belki de ofisteki çalışkanlığının maddi karşılığını görürsün. Belki de bu uğurda sağlığını geriye attın. Masaj, kaplıca gibi keyif verici ve sağlıklı aktiviteler öneririm.






Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder