Aylık Astroloji: Yengeç Burcu Haziran 2014

7 Haziran’da gerilemeye başlayacak olan Merkür, 17 Haziran’a kadar Yengeç’in 1. evinde olacak. Gerilemenin kalanı,17 Haziran’dan ay sonuna kadar Yengeç’in 12. evinde. 12. ev, hayal dünyası, inziva, gündüz düşleri, sezgisel hareketlerin evidir. Merkür’ün gerilemesi sürecinde zeka, mantık, analiz gerektiren işlerinin verimsizliği söz konusu olabilir. Bu sebeple, Haziran’ın ikinci yarısı işinden izin alıp tatil yapabilirsen iyi olur. Hayalini kurduğun yere seyahat et mesela. Bu gerilemede gerçekten dinlenmen gerek. Eğer şartları zorlar da dinlenmezsen hasta olup mecburen dinlenebilirsin. 

13 Haziran’da Yay burcunda 6. evinde dolunay gerçekleşiyor. Bu ev, sağlık, günlük işler, hizmet verdiğin konularla ilgili bir durumun ortaya çıkması demektir. Merkür’ün dinlenmeni istemesi ile de uyumlu bir etkidir bu. Hayatın gündelik hayhuyundan uzaklaşmanı gerektiren bir konu olması muhtemel.
Aynı gün Venüs-Satürn karşıtlığı var. Bu karşıtlık sosyal çevrenle partnerin ya da çocukların arasında bir zıtlığa işaret eder. Daha fazla sosyalleşmek isterken partnerine ya da çocuklarına karşı sorumlulukların buna engel olacak. Bunu da dengede tutman gerek. Herkesin eğlenmeye ve kafa dağıtmaya hakkı ve ihtiyacı var. 
Satürn’ün hala 5. evinde ilerlerken eğlenmeyi unutmuşsun. 11. evindeki Venüs, kafa dengi dostlarınla takılmak ister. Eğer çocukların varsa ve onlara karşı sorumluklukların yüzünden eğlenmeyi unuttuysan – ebeveynliğin zor olduğunu kabul et. Herkes de bunu kabul eder zaten. Biraz ailenden destek iste ve dışarı çık. Buna çok ihtiyacın var. 
20 Haziran’da Güneş-Merkür kavuşumu 12. evinde sana aradığın desteği getiriyor. Psikolojik destek alacağın biriyle tanışabilirsin.
25 Haziran’da Mars-Uranüs karşıtlığı evinle iş hayatın arasında paylaştırmakta zorlanacağın inanılmaz bir enerji ve vakit talebi yaratıyor. Ailenle vakit geçirmen gerekirken ofiste yepyeni görevler biçiliyor sana. Kabul edersen kariyerin parlıyor. Çok arada kalıyorsun ama kazanan ofis oluyor. Yeterince evde domestik divalık yaptın çünkü. 
27 Haziran’da Yengeç burcundaki Yeni Ay, 1. evinde, kendine vakit ayırmanı talep edecek. Kendine güzel şeyler al, güzel kıyafetler, güzel hediyeler olsun. Kendini kutlamalısın. 

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder