Yay Burcu Mart 2014 Yorumları

Mart ayı Yükselen Yay’ın 4. Evindeki Yeni Ay ile açılıyor.  Bu ay ev ve aileyle ilgili konular öne çıkıyor. Kendinle ilgili ise iç sesini dinleme zamanı. Kendini güvende hissettiren şeyleri bulup çıkarma zamanıdır. 4. Ev, ‘yuva’ ile ilgili bir ev de olsa öncül bir ev olduğu için hareketlilik getirir.  Uzun vadeli planların temelini atmak, evinizle ilgili renovasyonları yapmak ve aileyle vakit geçirmek isteyeceksin. Ailenle yaşıyorsan aileden ayrı bir eve çıkıp kendi bağımsızlığını ilan edebilirsin. Kendi kendine yetebileceğini anlıyorsun. 4. Ev, bitişlerin de evidir. Uzun zamandır süregelen bir davanın sonuçlanıp ortadan kalktığını da görebilirsin.

Şubat ayında Merkür 3. Evinde geriliyorken zihnin çok karışıktı. Endişe ve panik seviyen çok yüksekti. Bir dolu iletişim kazasına uğradın. Yanlış emailler attın, kapattığını sandığın telefondan karşı tarafa olmadık şeyler söyledin, aletlerin bozuldu, araban arıza yaptı, kardeşinle ya da komşularınla tartışmalar yaşadın. Şubat sona ererken bu alet ve iletişim pürüzleri bitecek. 18 Mart’a kadar bu alanda her şey yoluna girecek. 

6 Mart’tan itibaren Venüs de Kova burcunda, 3. Evinde ilerlemeye başlayacak. Bu ay, sevdiğini söylemek için çok doğru bir zaman. İsteklerini söylemen yeterli. Kalbin boşsa sevgilini kendi semtinde bulabilirsin. Semtindeki kafelerde, lokallerde takılman yeterli. Yeni sevgili çok farklı bir geçmişe (Kova) sahip olabilir. Yabancı biri olabilir. Yeni sevgilini sosyal medya (Kova, 3. ev) vasıtasıyla da bulabilirsin. Eğer bir sevgilin varsa iletişiminizin harika olduğu bir dönem. Sevgi sözleri havalarda uçuşuyor. Günler laklakla geçiyor. Ancak 16 Mart’ta, 10. Evinde yaşayacağın dolunay sayesinde kariyerine daha çok vakit ayırma isteğin geri gelecek.  Saturn ve Güneş’in de tatlı açılarıyla itibarının yükseleceği, yeni bir iş bağlayabileceğin iki haftalık bir dönem açıılıyor. Ay sonunda Venüs’le kare açı yapacak olan Satürn geyik sohbetlerine birkaç gün ara verecek.

Jupiter 6 Mart’ta Kasım 2013’ten beri süregelen geri hareketini 8. evinde tamamlarak ileri harekete geçecek. Geçtiğimiz dört ayda ortak para veya kaynaklar konusunda bazı durumları yeniden gözden geçirmen gerekmiştir. Jupiter’in ileri hareketiyle beraber bu konular çözülüyor. Pürüzlü bir miras, tazminat, nafaka, burs, komisyon ya da kredi halloluyor.  Kredi çekmek için doğru bir zaman. Kredi veya sigorta işinde çalışıyorsan performansının yükseldiği bir dönem olacak. 

18-26 Mart döneminde Neptün (hayaller) Merkür’le (fikirler) 4. evinde kavuşurken ev ve aileyle ilgili olmadık bir fikre kapılabilirsin. Maddi gücünün üzerinde bir ev satın almak/kiralamak ya da ev renovasyonu yapma fikrine kapılabilirsin. Aileni üzmemek adına aslında yapmak istemediğin bir şeyi, büyük bir fedakarlık uğruna yapabilirsin.   

31 Mart’ta Mart ayı içerisindeki ikinci Yeni Ay, Koç burcunda ve Uranüs’le (beklenmedik işler) kavuşum halinde 5. evinizde gerçekleşir. Bu Yeni Ay, aynı zamanda 8. Evdeki Jüpiter ve 2. Evdeki Pluto ile kare açıda olacağından çok huzursuz bir dönemin başlangıcı olabilir. Beklenmedik (Uranüs) bir hamilelik (5. Ev) söz konusu olabilir. Riskli yatırımların (5. Ev) varsa buralarda ani değişiklikler (Uranüs) yaşayabilirsin. Ortak kaynaklar konusunda aldatılabilirsin. Hakkın olan bir parayı alamayabilirsin. Jüpiter’in kare açılarda rehavet veren etkisiyle maddi konularda atman gereken adımları erteleyebilirsin. Yaratıcı bir mesleğin varsa ortaya çıkardığın eserin hakkını maddi anlamda teslim almada zorluklar yaşayabilirsin. 

20 Temmuz’a kadar gökyüzünün gerginliği bitmiyor. Sene başından beri önce Venüs, sonra Merkür geriledi. 1 Mart’ta ise Mars gerilemeye başlıyor. Mars, 20 Mayıs’a kadar yine gereğinden uzun durduğu (7 Aralık 2013’ten beri) 11. Evinde gerileyecek. Hedeflerini yeniden gözden geçirmen gerekiyor. Hayatta kendine koyduğun hedefler hayatının akışına artık uymuyor olabilir. Arkadaşlıklarını da yeniden değerlendiriyorsun. Arkadaşlarınla benzer yollarda gitmiyor olabilirsin. Belli bir arkadaş grubuyla takılman senin için vakit kaybından ibaret olabilir.  Bu grupları hayatından çıkarman gerekliliğiyle karşılaşabiirsin. Terazi burcundaki Mars yine de her grupla iyi kötü takılmayı düşünebilir ama 20 Mayıs’tan sonra ister istemez yeni hedeflerin belli olacak ve kendini bu yeni hedeflere uygun yeni grupların içerisinde bulacaksın. 

Özetle, Mart 2014’ün iletişimi bol geçiyor. Ayın ilk yarısı yatırım yapmak, kredi çekmek, ev satın almak için ideal olsa da sonlarına doğru bu konularda aklının karışması olası. Sosyal çevreni ve hayat hedeflerini gözden geçireceğin bir dönemdesin. Ayın son günü yaşanacak Yeni Ay, maddi konularda yeni ani değişimlere işaret. 



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder