Akrep Burcu Mart 2014 Yorumları

Mart ayı Yükselen Akrep’in 5. Evindeki Yeni Ay ile açılıyor.  Bu ay içinizdeki yaratıcı enerji ve heves ortaya çıkıyor.  Romantik prens ve prenseslere  dönüşüverdiniz. Bebek isteyen Akreplerin müjdeli haberleri yakındır.

Şubat ayında Merkür 4. Evinde geriliyorken evinle ve çekirdek ailenle ilgili pürüzlerle ilgilenmek durumunda kaldın. Ev alma planlarında aksaklıklar da olmuş olabilir. Şubat sona ererken pürüzler bitecek. 18 Mart’a kadar bu alanda her şey yoluna girecek. 6 Mart’tan itibaren Venüs de Kova burcunda, 4. Evinde ilerlemeye başlayacak. Evde olmak sana hiç bu kadar iyi gelmemişti. İçindeki enerji ve heves ev içi aktivitelere de yönelebilir. Ev partileri düzenleyebilir, bolca misafir ağırlayabilirsin. Yemek pişirmek, evi dekore etmek, bahçeye çiçekler ekmek çok keyifli olacak. Ancak 16 Mart’ta, 11. Evinde yaşayacağın dolunay sayesinde evden çıkıp sosyal çevrene vakit ayırma isteğin geri gelecek.  

Jupiter 6 Mart’ta Kasım 2013’ten beri süregelen geri hareketini 9. evinde tamamlarak ileri harekete geçecek. Jupiter’in ileri hareketiyle beraber öğrenci Akreplerin akademik hayatında Kasım’dan beri süregelen kaos azalacak ve derslerinde daha başarılı olacaklar.  Öğrenci olmayanlar ise çok keyifli yurtdışı seyahatlerine çıkacak ya da ülke içinde daha önce hiç gitmedikleri bir yere gidecekler.

18 Mart’tan sonra ise Neptün (hayalgücü) Merkür’le (fikirler) 5. evinde kavuşurken yaratıcılığını tetikleyen yepyeni fikirlerle doluyorsun. 5. Ev aynı zamanda spekülasyonların da evi olduğu için bahis oyunları, riskli borsa yatırımları gibi şeyler de aklına düşebilir. Romantik ilişkinde (5. Ev) kendini bir konuda aşırı fedakarlık yaparken de bulabilirsin.  Yardıma muhtaç birine gönül de verebilirsin ama bu verdiğin gönlün acıma kaynaklı olmadığından emin olmalısın.

31 Mart’ta Mart ayı içerisindeki ikinci Yeni Ay, Koç burcunda ve Uranüs’le (beklenmedik işler) kavuşum halinde 6. evinizde gerçekleşir. İş yerinde ani değişiklikler olabilir. Günlük rutinin değişebilir. İşinden sıkılıp bambaşka bir şey yapmak isteyebilirsin. 6. Ev sağlık sıhhatin de evidir. Hiç hesapta olmayan bir sağlık sorunun da ortaya çıkabilir. Diyetine ve sporuna dikkat etmen gerekebilir. Nisan ayı boyunca vücudunun vereceği mesajları doğru değerlendirip bir doktora görünmende fayda var.

20 Temmuz’a kadar gökyüzünün gerginliği bitmiyor. Sene başından beri önce Venüs, sonra Merkür geriledi. 1 Mart’ta ise Mars gerilemeye başlıyor. Mars, 20 Mayıs’a kadar yine gereğinden uzun durduğu (7 Aralık 2013’ten beri) 12. Evinde gerileyecek. Hangi işin altından nasıl kalkacağını bilemiyorsun. Neyi yaparsan hangi sonucu alacağını kestirmek o kadar zor ki. Bazen bir şey işe yararken bazen bambaşka bir şey iş görüyor. Sanki görünmeyen bir el uğraştığın her işten aynı yöntemi denemene rağmen bambaşka sonuçlar aldırtıyor. Bir sistem kuramamış olmak seni üzüyor. 20 Mayıs’a kadar boşa kürek çekiyor gibi olsan da radikal yöntemler denemeden küreği sabırla çekip beklemende fayda var.

Özetle, Mart 2014’te evinin deri topu işi bitecek. Uzaklara seyahate gidebileceksin ama ofiste ani değişiklikler mümkün. İş yapış şeklinden sonuç alamadığın için kuşku duyacaksın ama merak etme, doğru işin hangisi olduğunu anlayacaksın, sadece zaman doğru zaman değil.



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder