Yengeç Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, Yengeç’in 8. Evinde, Kova burcunda gerçekleşti. Şubat ayının ortasına kadar ortaklıkların/eşinizin kazançları, borçlar, miras, sigorta konularında alışılmışın dışında düşünmenizi gerektiren şeyler meydana gelebilir. Para mevzuları hayatınızda yer almıyorsa, Yeni Ay’in konuları ego çatışmaları, reddedilme korkusu, ruhani bir ölüm/vazgeçiş etrafında dönebilir. Yeni Ay, sizden bu korkuları size salan kişi veya işlerle barışmanızı ister. 8. Evde, gereksiz yüklerimiz de vardır. Yeni Ay, önemli sanıp biriktirdiğimiz ama aslında yükten başka bir şey sağlamayan ‘ölü’ şeylerden ve kötü alışkanlıklardan kurtulmanızı ister. 8. Ev karmik de bir ev olduğundan yeni bir gelir kapısı ya da yeni bir ‘derin’ aşk habercisi de olabilir.

Venüs de 31 Ocak’ta gerilemesini bitiriyor ve ileri hareketine başlıyor. Venüs, evcimen Yengeç’in yuvasını yönetir. Evini sıcak ve huzurlu bir ortama dönüştürmek için harekete geçme zamanı. Ruhsal anlamda da bir ‘yuva’ arayışı Yengeç’i bu ay evlenmeye razı edebilir.

Yeni Ay, 8. Evde doğarken 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Geçmişte yarım kalmış ortak kazanç konularına yeniden dönmek gerekebilir. Kazanç paylaşımlarını yeniden kurgulamanız gerekebilir. Eski bir mirasın yeniden düzenlenmesi söz konusu olabilir. Sigortanızı yenilemeyi unutabilirsiniz. Bunu da sigortaya ihtiyaç duyduğunuz anda fark etme talihsizliğini yaşayabilirsiniz. Merkür 28 Şubat’a kadar gerilediği süreçte borçlanmamanızı, kredi almamanızı tavsiye ederim. Ruhsal bir vazgeçiş, bir temizlik de söz konusu olabilir. Bu konularda psikolog veya terapist yardımları alabilirsiniz.

Şubat 2014’te herkesi bir şekilde etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Yengeç’in 1-7-10. Evlerinde gerçekleşiyor. Eşinizle, sevgilinizle ya da ortağınızla ilgili bir konuda sancılı bir süreciniz var. Bu süreçte hiç fark etmediğiniz bir şeyin, bir gerçeğin farkına varıyorsunuz. Bu gerçekle ilişkiniz bir değişime uğruyor. 

7. Evin (aşk) yöneticisi Oğlak, Akrep burcunda dönüşümüne yavaş ve emin adımlarla devam ediyor. Şubat ayında ağırbaşlı, olgun biriyle bir beraberliğe, ciddi bir ilişkiye başlamanız mümkün. Bu ilişki Yeni Ay’ın da etkisiyle hayatınızda derin bir iz bırakabilir; sizin ilişkilere bakışınızı temelden değiştirebilir.  


Jüpiter yaza kadar kuvvetli olduğu 1. Evde. Şubat ayında Jüpiter geri hareketli olduğu için bu ay fazla etkili olmasa da uzun vadede (Temmuz 2014’e kadar) iştahınız artıyor. Şekerli yiyecekler tüketmeniz ve kilo almanız çok olası. Bu süreçte şeytan tüyü de konmuş size. Pek sevildiğiniz, herkesin sizi arayıp sorduğu, popüler bir dönemdesiniz. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder