Aslan Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, Aslan’ın 7. Evinde, Kova burcunda gerçekleşti. Şubat ayının ortasına kadar ortaklıklar, ikili ilişkiler, mahkemesi görülen davalar, yeni iş projeleri evinizde yeni gelişmeler söz konusu. Hayatınızda önemli bir yere sahip olan kişiler hayatınızdan çıkabilir ya da önemli bir yere sahip olacak kişiler girebilir.

Yeni Ay, 7. Evde doğarken 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Geçmişte beraber olmayı istediğiniz ya da beraber olduğunuz bir kişiyle yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Ortaklıklarla ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Bir davanız mahkemede görülmeye başlayabilir. Ummadığınız bir ortaklık mevzundan mahkemelik de olabilirsiniz. Merkür gerilemesinin sonra ereceği 28 Şubat’a kadar hiçbir ortaklığa imza atmamanızı tavsiye ederim.  

31 Ocak’ta geri hareketini tamamlayan Venüs, Aslan’ın kariyer evinin yöneticisi olarak Pluto kavuşumundan dönerek 6. Evinde ilerleyecek. Geçtiğimiz aylarda tıkandığını düşündüğünüz kariyerinizde, muhtemelen aynı işveren kurumda yeni gelişmelerin bir parçası olacaksınız.

Şubat 2014’te herkesi bir şekilde etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Aslan’ın 6-9-12. Evlerinde gerçekleşiyor. Artık rutine bağladığınız birtakım işlerin sizi ruhsal anlamda beslemediğini fark edebilirsiniz. Başkalarına fazlasıyla hizmet ettiğinizi ama kendinize nefes aldırmadığınızı düşünüp kendi kişisel gelişiminize hizmet edecek yollara başvurmak isteyeceksiniz.   

7. Evin (aşk) yöneticisi Uranüs, Koç burcunda oldukça agresif ve bencil ilerlemekte. Uranüs, T-Kare’nin de bir parçası olarak aşk hayatınızda bir ‘farkına varış’a, bir sarsıcı gerçeği duymanıza sebep olacak.    


Jüpiter yaza kadar kuvvetli olduğu burçta, 12. Evde. Şubat ayında Jüpiter geri hareketli olduğu için bu ay fazla etkili olmasa da orta/uzun vadede (Temmuz 2014’e kadar) spiritüel/dini/metafizik konularına ilgi duymanıza, yalnız kalıp kafa dinlemek konusunda ısrar etmenize sebep olur. Gizli bir ilişki yaşamanız da mümkün. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder