İkizler Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, 9. Evinde gerçekleşti. Şubat ayının ortasına kadar uzak bir yere seyahate çıkmak, yabancı dil öğrenmek, farklı kültürlere ait konuları irdelemek, bunlarla ilgili bir kursa yazılmak konusunda adımlar atacaksın. Bu Yeni Ay, Uranüs’le yumuşak açısıyla sürprizlere de açık olduğundan 9. Evle alakalı gelişmeler oldukça umulmadık biçimlerde ilerliyor olmalı. Yeni Ay’lar çok güçlü tazelik enerjisidir. Yeniden başlama enerjisi verir. Bu ayda Güneş, Ay ve Merkür, hepsi 9. Evde, size bu enerjiyi düşünsel anlamda bol bol sunar.   

Venüs de 31 Ocak’ta gerilemesini bitiriyor ve ileri hareketine başlıyor. Venüs, İkizler’in yaratıcı enerjisini yönetir. Bu ileri hareketle yaratacılığınıza adeta bir aşı yapılıyor. Etrafınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili geçtiğimiz aylarda yaşadığınız sorunlar bitiyor. Bekarsanız flört moduna geçiyorsunuz. Çekiciliğiniz artıyor. Adeta bir erken bahar durumu yaşarsınız.

Şubat 2014’ün şöyle tuhaf bir yanı var İkizler için. Yeni Ay, 9. Evde kariyer atılımı getiriyor ama 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Geçmişte yarıda bıraktığın bir kursu bitirmek üzere yeniden başlıyorsunuz. Merkür, aynı zamanda 4. Evinin (ev) yönetisi olduğu için evinizde tamir gerektiren sorunlar ortaya çıkabilir. Merkür, İkizler’in bedenini de yönetir. O yüzden sakatlanmalar, özellikle seyahatte ortaya çıkabilecek sakatlanmalara dikkat edin.

Şubat 2014’te herkesi etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi İkizler’i 2-8-11. Evlerde gerçekleşiyor. Kazancınız ve harcamalarınızla ilgili değişik bir durumun farkına varıyorsunuz. Bir dostunuza verdiğiniz borç yok olup gidebilir. Dostluğunuz bu durumdan zarar görebilir. Kazançlar ve masraflar konusunda bir sıkıntınızı oldukça ilginç şekillerde, bir arkadaşın yardımıyla çözmeniz de mümkün.

Aşk işleri Şubat’ta bir dönüşüm enerjisine sahip. 7. Evin yöneticisi Jüpiter, Yengeç’te kuvvetlidir ama Pluto ile karşıt açılarda yer alması onu değişmeye zorlar. Sevgiliyle kavgalı günler sadece bu aya ait değil, yaza kadar sürer. Sevgilinden olduğundan başka biri gibi olmasını istiyorsun. Bu ne kadar mümkün, sen düşün.

Jüpiter yaza kadar kuvvetli olduğu 2. Evde. Şubat ayında Jüpiter geri hareketli olduğu için bu ay fazla etkili olmasa da uzun vadede (Temmuz 2014’e kadar) kazancının artacağı dönemlerdeyiz. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder