Boğa Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, 10. Evinde gerçekleşti. Şubat ayının ortasına kadar beklediğin kariyer atılımını yapman çok mümkün. Eğer çalışma hayatın yoksa bu evde beklediğin bir başarı, ilerleme var. Evlilik, aile kurma gibi ilerlemeler de bu eve aittir.  

Bu Yeni Ay, Uranüs’le 30’luk açıda sürprizlere de gebe. Her ne oluyorsa sürprizli, aniden ve hiç ummazken oluyor diyebiliriz. Yeni Ay’lar çok güçlü tazelik enerjisidir. Yeniden başlama enerjisi verir. Bu ayda Güneş, Ay ve Merkür, hepsi 10. Evde, size bu enerjiyi hem bedenen hem ruhen sağlamakta çok bonkör.  

Venüs de 31 Ocak’ta gerilemesini bitiriyor ve ileri hareketine başlıyor. Venüs, Boğa’nın bedenini, gündelik işlerini ve rutinini yönetir. Bu ileri hareketle bedeninize de sağlığınıza da bir gençlik geliyor. Spora, diyete başlamak, sigarayı bırakmak için çok doğru zamanlar.  

Şubat 2014’ün şöyle tuhaf bir yanı var Boğa için. Yeni Ay, 10. Evde kariyer atılımı getiriyor ama 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Eskiden başvurduğun ama nihayete kavuşmayan bir işe giriyor, ya da o işi tamamlıyor olabilirsin. Merkür, aynı zamanda 2. Evinin (kazanç) yönetisi olduğu için yeni bir işe giriyorsun ama kazanç konusunda netleştirmediğin şeyler ortaya çıkıyor. Bu zamanlarda maaşını, primini, maddi anlamda beklentilerini tekrar bildirmen, sözleşmende açık kapı bırakmamanı öneririm. Bu konuda terslikler ve yanlış anlamalar çok mümkün.

Şubat 2014’te herkesi etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Boğa’yı 3-9-12. Evlerde gerçekleşiyor. Öğrendiğiniz, eğitimini aldığınız konunun ya da çevrenizle iletişim kurma biçiminizin doğru olmadığına dair ani bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.  

Aşk işleri Şubat’ta pek huzurlu değil. 7. Evin yöneticisi Mars, Terazi’de güçsüzdür. Ego savaşlarına sebep olur. Sevgiliyle çok tartışır (Mars) ama sonra çabuk barışırsın (Terazi). Bu durum yaza kadar böyle. Sevgiliyle art arda gelen küs-barış süreçleriyle geçecek. Sevgilin yoksa, beğendiğin sevgili adayıyla tanışmak için birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsin. Yalnız bu beğendiğin kişi biraz baskın bir karakter çıkabilir. Ona boynunda bir ipin olmadığını göstermen şart.

Jüpiter yaza kadar 3. Evde. Sertifika programlarına yazılmak, yeni bir şeyler öğrenmek için ideal zamanlar. Bol bol mesajlaştığın, yazıp konuştuğun, elçilik yaptığın bir süreç yaza kadar devam ediyor. Varsa kardeşlerinin hayatlarında olumlu değişkilikler mümkün. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder