Başak Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, Başak’ın 6. Evinde, Kova burcunda gerçekleşti. Şubat ayının ortasına kadar iş, sağlık, günlük rutin, başkalarına dair üstlendiğiniz sorumluluklar konusunda krizler çıkabileceği gibi yeni bir işe de başlayabileceğinizi gösterir. Yöneticiyseniz ofisinize yeni bir eleman da alabilirsiniz. Evinizin temizliği ya da çocuğunuzun bakımı için yeni biriyle anlaşabilirsiniz. Kendi kişisel bakımınıza da önem vermeye başladığınız bir dönem. Diş kontrolünden check-up’a kadar baştan aşağıya kendinizi kontrol ettirmek isteyebilirsiniz.   

Yeni Ay, 6. Evde doğarken 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Geçmişte başladığınız ama yarım bıraktığınız bir sağlık rutinine, spor yapmaya ya da belli bir diyeti uygulamaya geri dönebilirsiniz. Yepyeni bir spor/diyet başlangıcı yapıyorsanız 28 Şubat’a kadar sürecek olan Merkür gerilemesinde bu rutine sadık kalmak konusunda zorlanabilirsiniz.    

31 Ocak’ta geri hareketini tamamlayan Venüs, Başak’ın maddi kazançlar evinin yöneticisi olarak Pluto kavuşumundan dönerek 5. Evinde ilerleyecek. Geçtiğimiz aylarda azaldığını düşündüğünüz kazançlarınızda, yaratıcı bir fikirle bir artış sağlayabilirsiniz. Borsa, altın, döviz gibi yatırım araçlarında bu dönemde para kazanma konusunda kısmetlisiniz. Venüs, Başak’ın 9. Evinin de yöneticisi olduğundan yabancı ülkelere seyahatler ya da yabancı ülkelerle ilişkiler konusunda da tıkanmış işlerde ilerleme sağlanacak. Özellikle yayıncılık, akademi ve yaratıcılıkla ilgili mesleklerle meşgul Başaklar bu ay çok şanslılar.

Şubat 2014’te herkesi bir şekilde etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Başak’ın 5-8-11. Evlerinde gerçekleşiyor. Ekip arkadaşlarınız veya dostlarınızla ortak bir konuya kişisel çıkarların karıştığını fark edip sarsılacağınız bir süreçtesiniz. Dostluğu ve ekip ruhunu sorguladığınız bir dönem olacak.

7. Evin (aşk) yöneticisi Neptün, Balık burcunda hayalperest ve fakat mutludur. Şubat’in ilk haftası Merkür’le kavuşacak olan Neptün için karşınıza konuşkan, zeki, genç (genç ruhlu), enerjik bir sevgili adayı çıkarabilir. Bu aday gerileyen Merkür’le beraber ortadan bir süre kaybolsa da bir aya kalmaz onu tekrar göreceksiniz.   

Jüpiter yaza kadar kuvvetli olduğu burçta, 11. Evde. Şubat ayında Jüpiter geri hareketli olduğu için bu ay fazla etkili olmasa da orta/uzun vadede (Temmuz 2014’e kadar) sosyal hayatınızda hareketliliğin yanı sıra kariyerinizden elde ettiğiniz kazançlarda bir artış da söz konusu. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder