Terazi Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, Terazi’nin 5. Evinde, Kova burcunda gerçekleşti. Şubat ayının ortasına kadar flört (az ciddi ilişki), şans oyunları, spor müsabakaları, yaratıcılık gerektiren aktiviteler ile çocuklarla ilgili durumlarda yeni hareketlenmeler yaşatır. İçinizin çocuksu bir yaşam sevinciyle dolacağı bir dönem. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok aktivite yapacağınız, çocuk sahibi olmayı istiyorsanız hamile kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Çocuklu olmaya daha vakit varsa çok cazip biriyle yeni bir beraberliğe doğru adım atabilirsiniz. Şansınızın da yaver gittiği bu dönemde şans oyunlarında kazanma ihtimaliniz daha yüksek.

Yeni Ay, 5. Evde doğarken 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Geçmişte başladığınız ama yarım bıraktığınız bir hobiye, eğlenceye yeniden dönebilirsiniz. Çocuk yapmak ya da çocuk yetiştirmek konularını yeniden gözden geçireceğiniz durumlar olabilir. Bir spor müsabakasında oyuncu olarak yer alıyorsanız başınıza birtakım talihsiz kazalar gelebilir.

31 Ocak’ta geri hareketini tamamlayan Venüs, Terazi’nin bedeninin yöneticisi olarak Pluto kavuşumundan dönerek 4. Evinde ilerleyecek. Geçtiğimiz aylarda azaldığını düşündüğünüz fiziksel enerjinizi, evinizi dekore etme ya da inşa etme konularında yeniden artmış bulabilirsiniz. Venüs, Terazi’nin 8. Evinin de yöneticisi olduğundan eski bir borcu ya da krediyi kapatmak konusunda ilerleme kaydedeceksiniz. Özellikle bankacılık, sigortacılık gibi mesleklerle meşgul Teraziler bu ay evlerinde huzur bulacaklar.

Şubat 2014’te herkesi bir şekilde etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Terazi’nin 4-7-10. Evlerinde gerçekleşiyor. Kariyerle ilgili hislerinizde ani değişiklikler olabilir. İşiniz aslında kimliğinize ya da özel hayatınıza uygun değildi de bunun farkına varıyorsunuz gibi. Size bunu fark ettirecek kişi de bir ortağınız ya da sevgiliniz. Belki de işlerinizin çokluğundan sevgilinize vakit ayıramıyorsunuz. Sevgiliniz de bu konuda sıkıntılar yaşıyor. Bu etki yaza kadar sürecek.

7. Evin (aşk) yöneticisi Mars, Terazi burcunda ilişki ister ama güçsüzdür. Ay boyunca Mars’la yumuşak açılarda olacak Merkür için karşınıza konuşkan, zeki, genç (genç ruhlu), enerjik bir sevgili adayı çıkarabilir.


Jüpiter yaza kadar kuvvetli olduğu burçta, 10. Evde. Şubat ayında Jüpiter geri hareketli olduğu için bu ay fazla etkili olmasa da orta/uzun vadede (Temmuz 2014’e kadar) kariyerinizde bir hızlı yükseliş, toplum itibarınızda bir artış olacaktır.  


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder