23 Mayıs 2024 Dolunayı

23 Mayıs 2024'te batı astrolojisine göre 3 derece Yay burcunda, vedik düzende 9 derece Akrep burcunda, Anuradha nakşatrasında dolunay var. Dolunayın karşısında Krittika nakşatrasında Güneş, Venüs ve Jüpiter kavuşumu mevcut. 



Anuradha nakşatrası "başarıya götüren dostluk" anlamına gelir ve dostluk, uyum, sadakat ve spiritüel derinlik temalarıyla ilişkilidir. Dolunayın bu nakşatrada olması, ilişkilerde derinleşme, dostlukların pekişmesi ve sosyal bağların güçlenmesi için güçlü bir zaman dilimini gösterir. Aynı zamanda bu dönem, spiritüel çalışmalar için de oldukça elverişlidir.


Güneş, Venüs ve Jüpiter'in kavuşum yaptığı Krittika, "keskin" anlamına gelir ve güçlü, kararlı, disiplinli ve bazen sert bir enerji taşır. 


Anuradha nakşatrasındaki dolunay, ilişkilerde derinleşme ve dostlukların önem kazanacağı bir dönemi işaret eder. Sosyal bağları güçlendirmek, dostlukları pekiştirmek için Anuradha enerjileri ve ilişkilerde daha samimi ve dürüst olmak için Krittika enerjileri idealdir. 

Bu dolunay, duygusal derinlik ve bağlılık arayışını (Anuradha) da artırabilir. İnsanlar, duygusal olarak birbirlerine daha açık ve dürüst (Krittika) olabilirler. 


Toplumsal alanlarda ise dolunay yatırımlar ve finansal kazançlar açısından fırsatlar sunabilir. Uluslararası ticaret ve işbirlikleri de önem kazanabilir. Güneş'in Krittika nakşatrasında olması, liderlik ve yönetim konularında önemli değişiklikler ve gelişmeler getirebilir. Liderler, daha kararlı ve disiplinli adımlar atarak toplumları yönlendirebilirler.


Yönetim stratejilerinde yenilikler ve reformlar yapılabilir, liderler toplumun ihtiyaçlarına daha fazla odaklanabilirler. Toplumları daha dürüst (Krittika)ve temiz (Anuradha) bir duruşa sevk edebilecek uygulamalar, kanunlar hazırlanabilir. 


yesimarpat@gmail.com




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder