Mars Güney Ay Düğümü Kavuşumu

Mars, 23 Eylül'den beri Chitra nakşatrasında.


Hareket, mücadele, rekabet gezegeni Mars, Chitra'dayken planlama, düzenleme, ahenk oluşturma, güzelleştirme konusunda aktiftir.


13 Ekim'e kadar Chitra'da kalacak olan Mars 3-9 Ekim aralığında spiritüel ve fedakar Güney Ay Düğümü (Ketu) ile kavuşacak.


Bu kavuşum manevi huzur üzerine çalışmak, ilişkilerde fedakar veya diğerkam olmak için pozitifken dünyevi getirilere odaklıyken hata yapmaya veya moral bozmaya meyillidir. Çünkü Ketu'nun 'kafası' yoktur. 'Kalbi' vardır. Kalple de ancak sevdiklerimiz uğruna mücadele edebiliriz.


Mars Ketu kavuşumuna polislerde, askerlerde sıklıkla rastlanır. Zira onlar kendilerinden daha büyük bir uğurda mücadele eder.


Bu kavuşum, asker/polis olmayan ve sıradan yaşamlar süren bireyler için en çok da sakarlık, dikkatsizlik etkisidir. Özellikle hareket halindeyken, araç kullanıyorken, kesici aletle çalışıyorken, hesap yapıyorken daha dikkatli olunmalı. Normalde üç dakika kızıp sonra unutabileceğimiz basit bir gerginlik tüm günü kaplayan bir meseleye, yani 'pire için yorgan yakmaya' evrilmemeli.


Toplumsal hayatta da patlamalar, büyük kazalar görülebilir. Operasyonlar uzun sürebilir, orantısız karşılıklar verilebilir. Büyük tehditler içeren diplomatik mesajlar dönebilir.


Sonradan edit: Bu tarihlerde İsrail - Gazze krizi başladı. 


yesimarpat@gmail.com 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder