14 Ekim 2023 Güneş Tutulması

Ekim sonunda ay düğümleri vedik düzende Başak-Balık aksına giriyor. Bu akstaki ilk tutulma da 14 Ekim'deki 27° Başak burcunda; Chitra nakşatrasındaki Güneş Tutulması olacak. (Tutulma batı astrolojisine göre Terazi burcu 21°'de gerçekleşiyor.)

Bu tutulma Güney düğüm yönlü, Merkür kavuşumlu, Şiron karşıtlı olacak. O esnada tutulma nakşatrası yöneticisi Mars'ın Plüton'a karesi de mevcut.

Her etkinin avantajı ve zorluğu var, biliyorsunuz. Bu tutulmanın avantajı bireysel haritalarda Başak burcuna ait evin konularını yeniden derleme düzenleme, iyileştirme olacaktır. Tıbbi şifa, yeniden yapılandırma, uzlaşma, organize etme, düzgün hesap etme, sıraya koymayla ilgili aktiviteler için avantajlı bir birkaç ay bizi bekliyor. Rasyonel ve akılcı düşüncenin, diplomat ve uzlaşmacı tavrın kazanacağı bir dönemdir.

Chitra'nın sadece uzlaşma veya ahenk/güzellik odaklı olup sonuçları göz ardı edebilme gibi riskli bir potansiyeli de vardır. Sırf hoş diye, güzel veya 'aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey' diye yüzleşmeden kaçınmak ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir. Bir şeyleri onaracaksak zaman bu zamandır.
Uzlaşma, kaçınma demek değildir.

Mars'ın Plüton karesi dönüşüm için ısrarcı olmaktır. #Swati nakşatrasındaki Mars, Uttaraşada nakşatrasındaki Plüton'a kare yapmakta. Bu da uluslararası ilişkilerde veya ulaştırma/dağıtma alanlarında gergin süreçlere sebep olabilir.


yesimarpat@gmail.com


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder