29 Eylül Dolunayı

29 Eylül 2023’te batı astrolojisine göre 6⁰ Koç, vedik düzende 12⁰ Balık burcunda, Uttarabadrapada nakşatrasında dolunay var


Uttarabadrapada nakşatrası uzun düşünmeyi ve planlamayı, kaos sonrasına nizam getirmeyi gerektirir. Dolunayın bulunduğu evle ilgili konularda iki hafta boyunca acele etmemeniz ve detaylı planlama yapmanız önerilir.


Dolunay esnasında dolunaya etkisi zayıf olsa da Mars ve Ketu (Güney Ay Düğümü) kavuşumu da söz konusu olacak. Bu etki, dolunayın tersine dikkatsiz hareket etmek manasına da gelebilir. Sakarlık veya pot kırma tarzı küçük felaketlere dikkat etmek gerekir.


Mars ve Ketu Chitra nakşatrasında kavuşumdalar. Bu da ikili ilişkilerde, ahenk oluşturmakla ilgili faaliyetlerde dikkatsizliklere sebep olabilir.


Chitra etkisinin başkaca bir özelliği de vardır. Belki bir süredir bunu yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle gece saat 3-4 sularında uykudan uyanma etkisine de sebep olabilir. Her zaman kesintili uyuyanlar için sıradan olsa da derin uykucular için şaşkınlık verici olabilir.

Chitra nakşatrasında gezegenleri olanların sıklıkla yaşadıkları bir şeydir bu.


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder