Kala Sarpa Sona Eriyor

Zaman çarkını tutan yılan manasına gelen kala sarpa konseptinden daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim. 5 Aralık 2021'den 24 Nisan 2022'ye dek iki haftada bir ikişer hafta boyunca Kala Sarpa etkisinde idik. 


Kala sarpa günlerinde kuzey (#rahu) ve güney ay düğümlerinin (#ketu) bulunduğu evlerle ilgili mevzularda sıkışmışlık hissedilebilir.


Kala sarpa söz konusu olduğunda ay düğümleri tüm gezegenleri 'kıstırdığı' için gezegenlere adeta zorbalık yapmaktadır. Kala sarpalı dönemlerde geçmiş karma yeniden ortaya atılır veya yeni karma yaratmak üzere enerji artar. Doğum haritasındaki rahu/ketu alanları eski karmayı tekrar gündeme getirebilirken günceldeki (transit) rahu/ketu alanları da yeni karma yaratabilir.


Yakınlarımız, sevdiklerimiz tarafından göz ardı edilebilir ya da hassasiyet gösterip öyleymiş gibi hissedebiliriz. Faaliyetlerimizin sonucunu daha geç alabiliriz. Stres ve kaygı seviyemiz artabilir. Kala sarpanın bitmesiyle beraber, yani 24 Nisan'dan itibaren Aralık ayından beri süregelen sıkışmışlıklardan, mecburen yapmak zorunda olduklarımızdan kurtulabiliriz. Neyse ki Nisan 2026'ya dek tekrar kala sarpa dönemine girmeyeceğiz.


yesimarpat@gmail.com







Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder