30 Nisan 2022 Güneş Tutulması

30 Nisan 2022'de Batı astrolojisine göre 10° Boğa, vedik düzende 16° Koç burcunda, Bharani nakşatrasında Güneş Tutulması yaşayacağız. Tutulmaya Uranüs kavuşum yapıyor. Tutulma esnasında Venüs ve Jüpiter de vedik Balık burcunda, her ikisinin de çok kuvvetli olduğu bir burçta kavuşuyorlar.


Bharani nakşatrasındaki tutulma, iyi bir sonuç almak için gönüllü bir kısıtlanmaya gideceğimiz manasına gelir. Örneğin cazip bir bedene kavuşmak için bir süre aç kalmaya; hayal ettiğimiz arabayı almak için bir süre harcamalarımızı kısmaya; hayal ettiğimiz sınav sonucunu alabilmek için bir süre sosyal aktivitelerimizi azaltmaya başlayacağız. Hamileliği sembolleyen Bharani, anne karnı gibi kısıtlı bir mekanda sıkışan bebeği, annenin de ağırlaşan bedeni yüzünden hareketlerinin kısıtlanması gibi semboller içerir. Bütün bu sıkışma sancılı bir doğumdan sonra anneyi hafiflemeye ve bebeğe kavuşma mutluluğuna götürür. Bebeğin de alanını genişletir ve anneye kavuşturur. Bharani'nin hedefe giden yolda gerekli rahatsızlıklara katlanma dirayeti, irade gücü çok yüksektir. Bu yüzden bu tutulmayla beraber irademizle halledebileceğimiz ne varsa gündeme getirmekte fayda vardır. 


Finansal alanlar, bankalar, değerli maden, eşya gibi alanlar da Bharani'nindir. Bharani tıpkı annenin bebeği karnında koruduğu gibi değerli eşya/malı da koruyabilir. Bu yüzden stoklar, depolar, kasalar, bankalar gibi değerli mal veya paranın korunduğu alanlar da Bharani'ye aittir. 


Bharani'deki güneş tutulması günlerinde ürün stokları ve finansal alanlarla ilgili sıkıntılı haberler duyabiliriz ama tutulma etkileri geçince aslında irade gücüyle refaha kavuşma motivasyonu artacaktır. Tutulmaya eşlik eden Uranüs beklenmedik ani gündemleri getirir. Tutulma esnasında kuvvetli burçlarda yerleşmiş Venüs ve Jüpiter, şimdiki zamanın sıkıntılarının ilerde avantaja dönebileceğine dair umut olmaktadır. Ekonomik zorluklar söz konusuyken birikim yapmak zor olsa da yapılabilen ne varsa onu biriktirmek ilerde bizi mutlu edebilir. Birikimleri değerlendirmek üzere değişik (Uranüs) alternatifler de ortaya çıkabilir. Bu alternatifleri bankalar da sunabilir. 


yesimarpat@gmail.com 





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder