Jüpiter tekrar (vedik) Kova burcunda

20 Kasım 2021'de Jüpiter, vedik Oğlak burcundan Kova burcuna tekrar giriyor. 13 Nisan 2022'ye dek Kova burcunda kalıyor. Jüpiter'in düşük olduğu Oğlak burcundan çıkışı genel bir rahatlama sağlayabilir. Kova'nın sosyal, hümanist ve özgürlükçü yapısıyla Jüpiter daha geçimlidir.  


Vedik astrolojinin modern uygulayıcıları tarafından Rahu (kuzey ay düğümü) Kova burcunun yöneticisidir. Modern Batı astrolojisi de Kova'yı Uranüs'ün yönettiğini düşünür. Rahu ve Uranüs, ikisi de bilimsel buluşları, teknolojiyi, ani ve beklenmedik tavırları simgeler. Jüpiter'in Kova burcunda oluşu özgürlük ve teknolojik gelişme temalı gündem yoğunluğuna sebep olacaktır. Bu esnada teknoloji şirketleri değerlenebilir, seyahat kısıtlamaları azaltılabilir. 


Jüpiter, 2 Ocak 2022'ye dek Kova burcunun Dhanishta nakşatrasında seyredecek. Bu süreçte piyasalarda yükselişler görmek mümkün. Teknolojik altyapı, yenilenmesi ve yatırımları da artabilir. Müzik dünyasında verimli günler de beklenebilir. Yeni bestelerin, müzisyenlerin piyasaya girişleri parlak olabilir. 


2 Ocak'tan 2 Mart'a dek Jüpiter, Kova burcunun Satabisha (satabişa) nakşatrasında olacak. Şifanın nakşatrası olan Satabişaya Jüpiter'in ilk teması 22 Mayıs-20 Temmuz 2021 aralığında olmuştu. O dönemde covid için aşı uygulaması başlamıştı. Jüpiter'in Satabişaya ikinci temasında da covid için ilaç tedavisi başlayabilir. Jüpiter'in ikinci teması konuyla ilgili son hayırlı finali sağlayabilir. Bu tarihlerden itibaren pandeminin sebep olduğu seyahat kısıtlamaları da yok olabilir. Rahu yönetiminde bir nakşatra olan Satabişada piyasalarda sert düşüşler beklenebilir.


2 Mart'tan 13 Nisan'a dek Jüpiter, Kova burcunun Purvabhadrapada nakşatrasında olacak. Bu dönemde özgürlük adına çatışmalar, silahlanmalar, teknolojik savaşlar dünya gündemine oturabilir. Volkanik hareketler, çevre kirliliğini artırabilecek kazalar da meydana gelebilir. 


yesimarpat@gmail.com




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder