Jüpiter Dhanishta Nakşatrasının 3. Ayağında

Çoğalmanın gezegeni Jüpiter, 20 Kasım'dan 15 Aralık'a dek Dhanishta (danişta) nakşatrasının 3.ayağında (padasında) seyredecek. Jüpiter, daha evvel bu noktalardan 6-24 Nisan ile 18 Ağustos - 15 Eylül dönemlerinde geçmişti. Bu, Jüpiter'in üçüncü ve son kez buralardan geçeceği turu olacak. Bu tarihlerde başlanan işleri bitirmek için ya da başlanmak isterken başlanamamış işlere başlamak için Jüpiter'in bu son turu daha kuvvetli olacaktır. 


Dhanishta nakşatrasının 3.ayağı Terazi burcuna aittir. Bu da özellikle ilişkiler ve ticaret alanlarında düzeltmeler yapmak adına faydalı olacaktır. 3.padadaki Jüpiter'in Kova burcunun Terazi ayağı olması sebebiyle bu dönemde başlayan ilişkilerin entelektüel yanı da kuvvetli olabilir. 


Dhanishta nakşatrası rehafın nakşatrasıdır. Bu yüzden büyük paraların döndüğü piyasalarda, kripto da dahil olmak üzere borsalarda yükselişler beklenebilir. Jüpiter Dhanishta nakşatrasından 2 Ocak'ta çıkacak. O tarihe kadar piyasalar yukarı yönlü olsa da Venüs'ün de gerileyeceği 19 Aralık'tan sonrası yürek çarpıntılı geçebilir. Son zamanların moda deyimiyle: yatırım tavsiyesi değildir :)


yesimarpat@gmail.com




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder