Jüpiter ve Kapanmalar

22 Mayıs- 20 Temmuz aralığında şanslı Jüpiter vedik düzende Kova burcunda, Satabişa nakşatrasındaydı.

Satabişa şifacıdır. İlaçları, aşıları, şifalı bitkileri yönetir. Covid'i önleyici aşılar bu dönemde yaygın ve ulaşılabilir hale geldi.


20 Temmuz'da Jüpiter bu şifa bölgesinden çıktı. 20 Temmuz'a dek düşüşte olan covid vaka sayıları bu tarihten itibaren artmaya başladı.


Jüpiter, Kasım 2020'den Nisan 2021'e dek (vedik) Oğlak burcundaydı. Nisan-Eylül 2021 döneminde ise Kova burcundaydı. Jüpiter 14 Eylül'de Oğlak burcuna 20 Kasım'a dek geri dönüyor.


14 Eylül-20 Kasım 2021 aralığı, kapanmaların en yoğun yaşandığı Kasım 2020-Nisan 2021 aralığını 'tekrar ziyaret' manası taşır.


Sıkı kuralları da gösteren Oğlak burcuna tekrar gelen Jüpiter iki ay kadar daha kurallı yaşama dönebileceğimizin sinyalini vermekte.


Öte yandan bu iki ay boyunca Jüpiter, Oğlak burcunun son derecesinde, sankranti yani kafası karışık pozisyonda olacağı için kapanma kurallarına uyum sağlamakta zorlanabiliriz.


Özetle, Eylül ortasından itibaren iki ay kadar daha sıkı kurallı yaşama geçebiliriz. Bu sefer kurallara uymak daha zor gelecektir. Belki de kurallar karışık geleceği için neye ne kadar uyacağımızı kavramak güçleşebilir.


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder