7 Eylül 2021 Yeniayı

7 Eylül 2021'de batı astrolojisine göre 14 Başak°, vedik düzende 20° Aslan burcunda, Purvaphalguni (purvafalguni) nakşatrasında yeniay yaşayacağız. 


Yeniay, Mars'la kavuşum, Neptün'le karşıtlık, Uranüs ve Plüton'la üçgen görünümü yapmakta.


Venüs yönetiminde bir takımyıldızı olan Purvafalguni'deki yeniay esnasında Venüs de Terazi burcunda kendi burcunda, çok kuvvetli olduğu Chitra (çitra) takımyıldızı derecelerinde olacak. Bu durum sosyalleşme, satış yapma, satın alma, sözleşme yapma, güzelleştirme, süsleme gibi faaliyetleri artıracaktır.


Yenilenme ve anlaşma enerjisine sahip olan Purvafalguni yeniayına etki eden uzak gezegenler önümüzdeki dört hafta boyunca bahsettiğim alanlarda dönüşüm imkanlarını artırdığı gibi hızı, stresi, şaşkınlığı ve duygusal tepkileri de artırabilir.


Mesela duygusal kararlarla ani satın almalar ve satışlar yapabiliriz. Bir hayale istinaden fazla tanımadığımız kişilerle yakınlaşabiliriz. Bilmediğimiz firmalarla sözleşme yapabiliriz. Estetik uygulamalara plansız başlayabiliriz.


Purvafalguni enerjileri bir an önce işini bitirip kafasını rahatlatmak ister. Hasatın henüz bittiği zamanlar purvafalguniye aittir. Yani hasatı yaptım, yoruldum, işim bitti. Artık uzanıp biraz dinlenmem gerek modundadır. Güzel güzel dinlenebilmek için ortamını da hoş, zarif, şık tutar. Bu dinlenceyi hiçbir şey bölmesin de ister. Bu yıldızı yorgunluk kahvesine benzetirim hep.


Yeniayı etkileyen diğer gezegenler sebebiyle bir an evvel rahatlamak, bedeni veya zihni dinlendirmek için fazla da sorgulamadan anlaşma, satış, estetik temelli faaliyetlere girişebiliriz.


Not: Purvafalguni nakşatrası, vedik düzende 13°20'‐26°40' Aslan burcunda; batı astrolojisinde yaklaşık 7°-21° Başak burcunda yer alır.


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder