Eylül 2021 Enerjileri

14 Eylül 2021'de gerileyen Jüpiter 5 Nisan'da (vedik düzende) terk ettiği Oğlak burcuna tekrar dönüyor ve 20 Kasım'a dek orada kalıyor.


Bu durumun iki mühim etkisi olacaktır. 

1) Mart - Nisan 2021 döneminde elden kaçmış fırsatlarla veya ona benzer başka fırsatlarla tekrar karşılaşılabilir. 


2) Eylül'ün ikinci yarısında (vedik) toprak burçlarında gezegenler toplaşıyor ve üçgen formu (trine) oluşturuyorlar. Toprak elementi gerçekçiliği ve maddiyatı gösterir. Üçgen enerjileri de rahat bir akış sağlar. 


Özellikle 14-22 Eylül aralığında Güneş, Mars ve Merkür Başak burcunda; Jüpiter, Plüton, Satürn Oğlak burcunda; kuzey ay düğümü Boğa burcunda iken toprak elementlerinde avantajlı gündemler beklenebilir. 


-Ateş grubu burçlar (Koç, Aslan, Yay) maddi gelir, sağlık, kariyer alanlarında ;


-Su grubu burçlar (Yengeç, Akrep, Balık) sosyal çevre, itibar, aşk, ortaklık alanlarında;


-Toprak grubu burçlar (Boğa, Başak, Oğlak) eğitim, çocuklar, yabancı ülkeler, aşk, riskli yatırımlar veya gönülden istenilen manevi bir konuda;


-Hava grubu burçlar (İkizler, Terazi, Kova) aile, ev, araçlar, borçlar veya zorlanılan herhangi bir konuda;


pozitif, akılcı, hak edilmiş avantajlar elde edebilir. 


Hava grubunun masrafları da artabileceğinden kaynaklarının ziyan olmadığından, uzun vadeye yatırım yapıldığından emin olmalılar. 


Not: Bahsi geçen burçlar vedik astrolojinin kullandığı yıldızıl zodyaka göredir. Batı astrolojisinden 24° öndedir. Batı astrolojisi kullananların çoğu için ilgilendikleri burcu takip eden bir sonraki burç dikkate alınabilir. 


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder