22 Ağustos 2021 Kova Dolunayı

22 Ağustos 2021'de batı astrolojisine göre 29°, vedik düzende 5° Kova burcunda, Dhanishta (danişta) nakşatrasında dolunay yaşayacağız.


Refah ve itibar enerjisine sahip olan Danişta yeniayına bereketli Jüpiter de kavuşum yaptığı için yüksek avantajlara sahip, belki de senenin en pozitif etkili dolunayına şahit olacağız. 


Dolunay yeni işe başlamaktan ziyade bir tamamlanma enerjisi içerdiği için 22 Ağustos civarı günlerde kutlanacak bir finalimiz olabilir. Uğraş verdiğimiz, beklediğimiz şeylerin tatmin edici sonuçlarını almak açısından güzel etkiler altındayız. Bir şeyin sonucunu beklemiyorsak dahi Jüpiter hayata anlam katan etkiler verebilir. 


Kova etkileri toplulukla yapılan her şey için avantajlıdır. Davetler, partiler, vb sosyalleşilen her türlü faaliyet artabilir. İş ortamlarında da reklam, tanıtım, halkla ilişkiler faaliyetleri artabilir.


Danişta nakşatrasının sesle şifalanma özelliği vardır. Dolunay zamanı müzik dinlemek, ses banyosu yapmak iyi gelecektir. Favori şarkılarımızı yüksek sesle söylemek de tavsiyedir. 


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder