Mars Ashlesha Nakşatrasında

Mars, 29 Haziran - 20 Temmuz 2021 aralığında Ashlesha nakşatrasında olacak. Vedik düzende Yengeç burcuna ait olan Ashlesha'dan geçen Mars, duyguları çalkalayabilir. Haksızlıklara, hataya tahammül edemeyen Ashlesha, Mars sayesinde ilk tepki olarak diyalog kurmaktansa hızla agresifleşebilir, öfke kontrolü sağlamakta zorlanabilir. 


Ashlesha Merkür'e ait bir nakşatradır. Bu yüzden Mars, Merkür'ün enerjilerine de aracı olur. Merkür de 12 Temmuz'a dek Mars'ın yönettiği bir nakşatra olan Mrigasira'dan geçmektedir. Bu durumda Mars ile Merkür sanki kavuşmuş, bir olmuş gibidir. Dikkatsiz iletişim, çam devirmek, pot kırmak mümkün hale gelir. Eni konu düşünmeden büyük kararlar almak da olasıdır. 


En azından 12 Temmuz'a dek hatalara özellikle dikkat çekmemek, kusurlara kritik değilse göz yummak tavsiyedir. 


12 - 20 Temmuz aralığında Merkür Ardra nakşatrasındayken, özellikle de Mars'ın gandanta (kördüğüm) noktalarından geçeceği 15-20 Temmuz aralığı gerginlik dozu artabilir. Bu dönemde Venüs'ün de kördüğüme ekleneceği göz önüne alınırsa romantik ilişkilerde özellikle kıskançlık, şüphe ve intikam temelli duygulara dikkat etmek gerekir. 


yesimarpat@gmail.com





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder