9 Temmuz 2021 Yeniayı

10 Temmuz 2021'de batı astrolojisine göre 18° Yengeç, vedik düzende 24° İkizler burcunda, Punarvasu nakşatrasında bir yeniay yaşıyoruz. 


Jüpiter yönetiminde bir nakşatra  olan Punarvasu, Jüpiter'in konularını da tetikler. Jüpiter'in geniş de olsa yeniaya yaptığı uyumlu üçgen görünümü de yeniayın konularını daha talihli hale getirir. 


Sönmüş ışığı yeniden yakma manasına gelen Punarvasu nakşatrası yenilenme, tamir etme, düzeltme, tekrar deneme, yola çıkma, seyahat etme enerjisi taşır. 


Bu yeniay, navamsa (D9) haritasında Boğa burcunda gerçekleşmekte. Burada Rahu ile kavuşuyor. Bu, adeta geçen ay, 10 Haziran'da yaşanan Güneş Tutulmasının navamsadaki haline benzemektedir. Yani, 10 Haziran Güneş tutulmasının vaat ettikleri bu yeniayla beraber gündeme gelebilir. 


Bu yeniay ile önümüzdeki bir ay boyunca ilk denemesi başarısız olmuş herhangi bir iş tekrar denenebilir. Araç tamiratı, ev/eşya tadilatları için motivasyonumuz artabilir. Retro objeler satın alabilir, eski fikirleri yeniden yorumlayabiliriz.


Konaklama, turizm ve seyahat alanlarını yöneten Punarvasu'daki yeniay bolca hareket ettiğimiz bir dönemi açacaktır. 


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder