30 Aralık 2020 Dolunayı

30 Aralık 2020'de senenin son dolunayını batı astrolojisine göre 8° Yengeç burcunda, vedik sistemde 14° İkizler burcunda, Ardra nakşatrasındaki dolunayla yaşıyoruz. 


2 Temmuz 2019'da Ardra nakşatrasında bir Güneş tutulması yaşamıştık. Aynı nakşatradaki bu dolunay, 2019 yaz döneminde başlamış olan faaliyetleri tamamlamak veya o faaliyetlere bazı değişiklikler yapmak üzere etkin olacaktır. 


Ardra nakşatrasının hem gözyaşı hem de elmas sembolü vardır. Elmasın oluşması için basınç ve ısı gibi zorlu koşullar gereklidir. Gözyaşı bu manada zorlu koşulları gösterir. Elmas ise zorlu koşulların nihayetinde oluşan değerdir. Yani, arındırıcı, yıkıcı, büyük değişimleri biraz da çalkantılı bir şekilde gerçekleştiren Ardra nakşatrasındaki bu dolunay arınmak için lazım gelen fırtınayı koparmaya da meyillidir. 


30 Aralık dolunayı Güney Ay Düğümünün (ketu) Venüs'le kavuşumuyla gerçekleşiyor. Bu da özellikle ilişkilerdeki kopuşa işaret edebildiği gibi ilişkilerdeki gerekli düzeltmeye ruhsal olarak da hazır olduğumuz manasına gelir. Burada kast edilen her türlü ilişkidir. Gönül ilişkisi, ticari ilişki, ortaklıklar, alışverişler başlıkları altındaki çoğu şey bu etkiye maruz kalabilir. 


Ardra nakşatrasındaki dolunay, bırakmamız, vazgeçmemiz gereken şeylerden vazgeçebilmeye hazır olmak için duygu yoğunluğunu artırabilir. Vazgeçmek için öfke gerekiyorsa öfke, üzüntü gerekiyorsa üzüntü gibi duyguları tetikleyebilir. Ardra ilkin duygularla tetiklenir. Yaşanan karmaşa kişiyi nihayetinde elmas gibi değerli bir noktaya getirir. 


Detaylı ev, ofis veya beden temizliği yapmak, kullanılmayan eşyaları elden çıkarmak, içimize yük olmuş duyguları ifade etmek- edemiyorsak da bunlarla bir şekilde vedalaşmak, tadilat yapmak, yeni teknoloji ürünleri eskileriyle değiştirmek bu dolunayda verimli sonuçlar almamızı sağlayabilir. 







Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder