2020'de Satürn

İçinde bulunduğumuz şartların astrolojik manada birkaç sebebi olsa da genellikle zor zamanların aktörlerinin başında Satürn gelir. Satürn Plüton kavuşumu sebebiyle hasarlandığı için sağlam bir dönüşüm geçiriyoruz ve süreç de sancılı geçiyor.

Bunun dışında Satürn, 24 Ocak'tan beri vedik sistemde Oğlak burcunda ve yine vedik sistemde Balık, Yengeç ve Terazi burçlarına görünüm yapmaktadır. 

Oğlak burcu 10.evin doğal burcudur. Yönetimi, devletleri, büyük firmaları ve yöneticileri içerir. Ülke /şehir yöneticilerine zor görevler düştü. Birçok büyük firma ise geçici de olsa kapandı. 

Balık burcu 12.evin doğal burcudur. Hastaneleri, hastalıkları ve izole olmayı içerir.    

Yengeç burcu 4.evin doğal burcudur. Evi, ev ortamını, evde kalmayı içerir. Aynı zamanda medikal astrolojide akciğerleri de temsil eder. 

Terazi burcu 7.evin doğal burcudur. İlişkileri içerir. İzole olduğumuz için ilişki kuramadığımız bir dönemdeyiz. 

Özellikle Ocak, Mart, Temmuz, Ekim aylarının 11-23. günleri arasında doğmuş olanlar için Satürn görünümleri aldıkları zor bir sene olabilir. 

Satürn, yaşantımıza dönüp bir daha bakmayı ve yaşantımızla ilgili gerekli yeni organizasyonları yapmamızı ister. Bu seferki Satürn Plüton etkisiyle sil baştan özelliği kazanmıştır. Neyse ki Nisan-Haziran ve daha sonra Kasım'dan itibaren Jüpiter'in vedik Oğlak'ta Satürn'le temasının katkısıyla yeniden başlama sürecini daha rahat geçirmemizi sağlar.


Yeşim Arpat
yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder