Venüs Balık Burcunda (Vedik Astroloji)


3 Şubat'tan 28 Şubat 2020'e dek Venüs, vedik sistemde Balık burcunda, yücelmiş olacak. Venüs, kadınları, ilişkileri, aşkı, uyumu, dengeyi, yaratıcılığı, güzelliği , refahı ve sanatı yönetir.  Özetle maddi dünyada keyif veren şeyler Venüs'e aittir. 

Venüs'ün Balık burcundan geçişi bazı burçları diğerlerine göre daha fazla etkileyecektir. En çok etkilenebilecek olanların etkilerini aşağıda kısaca özetledim.

Vedik sistemin kullandığı yıldızıl zodyaka göre yükseleni Venüs'ün burcu olan Boğa için Venüs'ün bu geçişi 11.evinde olacağı için hayatına yeni arkadaşlar ve maddi refah yaratan gelişmeler getirebilir. Terazi yükselenler de kendilerini genel olarak sonunda kazançlı hissetseler de 6.evden geçen Venüs sebebiyle iş arkadaşlarına, iş tempolarına ve sağlıklarına dikkat etmeliler. 

Yükselen burçları İkizler, Başak, Yay ve Balık olanlar için köşe evden geçen Venüs Malavya Yoga oluşturacaktır. Bu da bu dört burç için de mutluluk ve başarıyı artıran bir etkidir.  

İkizler için kariyerinde, Başaklar için gönül ilişkileri ve sözleşmelerinde, Yaylar için ailesinde ve konforunda, Balıklar için ise popülaritesinde ve güzelliğinde artışlar ve avantajlar sağlayacaktır. 

Koç yükselenler bu süreçte harcamalarında ipin ucunu kaçırabilir ve fakat şifalanmak veya uzak ülkelere gitmek konusunda avantajlılardır. 


Yeşim Arpat
yesimarpat@astrocevap.com





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder