9 Şubat 2020 Dolunayı

9 Şubat 2020'de, batı astrolojisinin kullandığı mevsimsel zodyaka göre yaklaşık 20° Aslan; vedik sistemin kullandığı yıldızıl zodyaka göre 26° Yengeç burcunda ve Ashlesha yıldız kümesinde dolunay yaşayacağız.

Dolunaylar tamamlanma ve varış çizgisine ulaşmayı gösterir. Bu dolunayın burçlara özel etkisinden youtube kanalımdaki Şubat 2020 yorumlarımda paylaşıyorum. Kişisel doğum haritalarında dolunaya yakın derecelerde gezegenler, düğümler veya özellikle ev kapıları, yani yükselen noktası, 4, 7, 10. ev kapıları bulunması durumunda konunun önemi ve etkisi de büyür. 

Dolunayın gerçekleştiği nakşatra (yıldız kümesi) tamamlanmanın nasıl olabileceğine dair tüyolar içerir. Ashlesha yıldızında gerçekleşen dolunayda kuşku duyduğumuz, ilerde olabilecek sorunlara dair tehdit hissettiğimiz için bu finale ulaşabileceğimiz manasına gelir. Bir süredir sıkı sıkıya tutunduğumuz bir konunun, şifalanmak üzere geçtiğimiz zorlukların da sonuna gelmiş olabiliriz.

Ashlesha'nın 3.ayağında gerçekleşen bu dolunay Kovalık etkileri de taşıdığından toplumsal, çevreci, hümanist yaklaşımlarla; sosyal çevremizin ya da başkalarının da iyiliğini düşünerek kararlar alabileceğimiz manasına gelir. Bu dolunay ayrıca teknolojik aletler satın almayı, yatırımlar yapmayı da destekler. 

Ashlesha'nın 3.ayağında Ağustos 2018'de bir güneş tutulması yaşanmıştı. Bu dolunayda -özellikle gündeminizde halen varsa- o tarihten itibaren gelişen konuların kapanması da söz konusu olabilir. 


Yeşim Arpat



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder