Mars Güney Ay Düğümü Kavuşumu Şubat 2020

18-19 Şubat 2020'de vedik sistemde Yay burcunda bir gezegen birikmesi yaşayacağız. 
Ay, Mars, Jüpiter, Güney Ay Düğümü (Ketu) ve Plüton Yay burcunda olacak. 

Hızlı hareket eden gezegen Ay, bölgeyi 20 Şubat'ta terk etmiş olsa da Mars ve Ketu'nun, yıkıcı da olabilen Mula nakşatrasındaki - özellikle Şubat ayı sonuna kadar olan kavuşumu uzun zamandır vedik astrologların tehlikeli olabilecek sonuçlara dair beklentilerini artırmakta. 

Zira New York'ta ikiz kulelerin yıkıldığı 11 Eylül 2001'deki terör olaylarında da Mars ve Ketu bu nakşatrada kavuşumdaydı. Ay ve Jüpiter de yine bu ikiliye görünüm yapıyordu.  

Bu gezegen konumlarıyla uluslar arası ilişkileri, ticareti, seyahati; eğitim veya dini kurumları ilgilendiren bir stres kaynağının Şubat ayının ikinci yarısında ortaya çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Kendi kişisel hayatlarımızda da etkisini doğum haritasında konumlandığı eve göre gösterebilecek olan bu yerleşimle baş etmenin yolu maddeden ziyade maneviyata odaklanmak olacaktır.

Mula'nın enerjisi maddeye odaklandığı zaman çok yıkıcı olabilirken manevi tarafı seçtiğinde inanılmaz bir şifalandırma becerisi vardır. İyilik yaparak, ibadet ederek, vazgeçmeyi bilerek, içimize dönerek Şubat'ın ikinci yarısındaki gerginliği bertaraf etmek mümkün olacaktır. 

25 Şubat'ta da Plüton, 2005'ten beri vedik sistemde bulunduğu Yay burcundan çıkarak Oğlak burcuna girecek. Uzak gezegenlerin burç değişimleri de stresli olabiliyor. Plüton Haziran ayında gerileyerek tekrar Yay'a girecek. Plüton'un Oğlak geçişine dair ayrı bir yazı yazmayı planlıyorum. Plüton'un Oğlak geçişiyle dünyadaki toplumsal yönetim sistem değişimlerini hissetmeye başlayacağız.  Bu geçiş 2040 yılında tamamlanmış olacak. 


Yeşim Arpat



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder