Durağan Satürn

Vast: The Harmony of the Seas, pictured arriving into Southampton, is the biggest cruise ship in the world with a length of 1,188ft and a maximum capacity for 6,780 passengers18 Eylül 2019'da Satürn geri hareketinden düz hareketine geçmek üzere durağan hale geldi. Satürn gibi ağır hareket eden bir gezegenin manevra yapması da zaman alıyor. Durağan dönemi beş gün kadar sürecek ve bir ay boyunca da Satürn sadece 1 derece ilerleyecek. 
Gerileyen zararlı gezegenin düz hareketine geçmesi zararını azaltsa da Satürn hala bir başka zararlı olan Güney Ay Düğümü (Ketu) ile oldukça yakın olmaya devam ediyor. Ancak Ekim ayı ortalarında Satürn, Ketu ile arasında 3 derece kadar mesafe koyabilecek. Önümüzdeki bir ay boyunca doğum haritasında vedik sistemde 19-21 dereceler arasında Yay, Başak, İkizler ve Kova burcunda mühim gezegenleri olanlar (batı sisteminde 14-16 dereceler arasında Oğlak, Terazi, Yengeç ve Balık burçlarında gezegenleri olanlar) Satürn'ün yoğun baskısını hissetmeye devam edecekler.  
Satürn baskısını hissederken kendimizi mağdur ve perişan hissetsek de zorlukları göğüsleyerek ve emek vererek Satürn'ün burç değiştirirken ödüllerine kavuşmak da mümkündür. (Vedik yıldızıl sistemde Satürn, 23 Ocak 2020'de Yay burcundan Oğlak burcuna girecek) Satürn'ün Yay burcu geçişi esnasında yaşanan zorluklar aslında yaşamın manevi amacına ulaşmaya, fikir ve bakış açılarını amaçlara uygun hale getirmeye de vesile olur. 
Yeşim Arpat


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder