Temmuz 2019 Ay Tutulması

17 Temmuz 2019 Ay tutulması

Ay tutulması, Türkiye saati ile 00:30'da batı astrolojisinde 24° 04' Oğlak, vedik sistemde 29°57' Yay burcunda 

Tutulmalar değişim zamanlarıdır. Güneş tutulmaları fikir değiştirirken Ay tutulmaları duygularımızı değiştirir. Güneş tutulmalarından sonra beliren yeni faaliyetlere yönelmek icin gerekli duygu ve ortam değişimini de Ay tutulmaları sağlar. 

Bu tutulma birçok gezegenin bir arada olduğu zamana denk gelmesi sebebiyle oldukça etkilidir. Zira tutulmaya sebep olan ay düğümleri tutulan Ay'dan başka ona yakınlaşan gezegenleri de tutar. 

Ay tutulması esnasında Ay'ın yanında Plüton, Ketu ve Satürn olacak. Duygusal olarak oldukça yoğun bir finalimiz ve vazgeçişimiz var. Aslında Satürn ve Ketu'nun Nisan sonlarından beri tutulma noktalarına yakın kavuşumlarından beri bu finale hazırlıklıyız. Zaten uzatmaları oynuyorduk. Yine de bazen hazırlıklı olsak da final anı gelince ister istemez duygular sel olabilir. 

Ay tutulması Uttara Ashadha (uttarashada) yıldızında gerçekleşecek. Bu yıldız yenilmez zaferlerin yıldızıdır. Kazanma gücünü ve kazanılacak hedefleri gösterir. Bu hedefler sadece kişisel de hedef ve kazançlar değildir. Başkalarının da hayrına olan hedefler olduğu için yöneticileri, liderleri, komutanları, vb kişileri ve devlet kurumlarını işaret eder. Bu sebeple bu tutulmayı takip eden üç ay içinde büyük kurumlarda ve yöneticilerinde değişimler görebiliriz.

Hepimiz kendi hayatımızın yöneticisi ve lideriyiz. Özel hayatımızda hedefimize ulaşmak üzere azimle uzun zamandır sürdürdüğümüz konuların haklı geri dönüşlerini alabiliriz.

Vedik sistemde tutulmanın 29°'de gerçekleşiyor olması belirsizliklerin ve nihayetindeki tamamlanışların da habercisidir. 

Bu tutulma vedik kültürdeki Yay burcu dolunaylarında kutlanan Guru Purnima festivali zamanına denk geldiği için 16/17 Temmuz'da guruları, rehber, hoca ve öğretmenleri de anmak, hatırlarını sormak, gönüllerini almak şans getirir.

Yay burcundaki tutulmanın yöneticisi Jüpiter'in de doğum haritanızda veya transitte bulunduğu evin konuları da tutulmayla beraber etkinleşir. 



Yesimarpat@gmail.com

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder