Astrolojide Ünlüler: Brad Pitt

Bazen ilgimi çeken bir haberden, o haberin sahiplerinin hayatlarına dair izler bulmak adına doğum haritalarını incelediğim olur. Brad Pitt'le Angelina Jolie'nin boşanmasından ve geçen gün aradığım bir Mevlana sözünü Brad Pitt'in kolundaki bir dövmede görmem sebebiyle bugün de Brad Pitt'in haritasını merak ettim.

Brad Pitt'in doğum haritasında bir Sanyasa yogası dikkat çekiyor. Onun da maneviyatının kuvvetli olduğunu söyleyebiliriz. Sanyasa olmak başarısız olmak demek değil nitekim. Pitt'in sanyasa yogasının 2.evinde olması maneviyatının ailesi (2.ev) üzerinden geliştiğini gösteriyor. Manevi değerleri maddi yardımlarla desteklediği ve çok verici, eli açık biri olduğunu anlaşılıyor. Angelina Jolie ile evliliğinden sonra, Jolie'nin dünya çapındaki hayırsever çabalarına o da ortak oldu zaten.

Sanyasa yogasının arasındaki 2.ev Güney Düğümü ise kolay para kazandığının ama aslında zamanla paraya ihtiyaç duymayacağının göstergesidir.  Birinden maddi veya manevi yardım kabul etmekte oldukça zorlandığını ve bir kurum olarak aile fikrinden uzaklaştığını sanıyorum. Angelina Jolie'den de bu günlerde boşanma sürecinde olan Pitt'in 2020'de tekrar muhtemelen başarısız olacak bir evlilik daha deneyebilir.

Pitt'in son yıllarda vücudundaki çeşitli Mevlana dövmelerinden spiritüel bir yönde ilerlemekte olduğunu düşünüyorum. Zaten Vedik astrolojiye göre ona başarı getiren, hem harita yöneticisi hem de 4.ev yöneticisi ve de köşe evinde yerleşmiş harika Jupiter dönemi kapandı. Artık 3.evindeki Satürn döneminde maddi ve ailevi problemlerle yüzleşeceği dönemleri olacak. Kova burcunda kuvvetli bir Satürn'ü olduğu için üstesinden gelecektir. Bu dönemde kamera arkasında, daha çok yazıp çizerek, çok seyahat ederek ve sözcü olarak çalışacaktır.

Kuzey Düğümüyle kavuşum yapan Sirius yıldızı onun sanat yeteneğinin en büyük işareti. Hassas ruhlu Sirius insanının hayatının içsel karmaşasının yerini daha münzevi bir hayata evirmesine az kaldığını söyleyebilirim.

Tabii bütün bunlar dışardan 'Adam paraya, şöhrete, güzel kadınlara doydu. Bundan sonra ne yapsa olur' gibi de algılanabilir. Olsun. Bu 'doyma' da herkeste olabilen bir şey değil nitekim.

Yeşim Arpat
yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder