Koç Burcu Aylık Burçlar Ağustos 2016

KOÇ BURCU AĞUSTOS 2016

2 Ağustos gecesi Aslan burcundaki Yeni Ay 5. Evinizde gerçekleşiyor. Yeni Ay, çocuklarla, gençlerle ilgili veya yaratıcı ve eğlenceli işlerinizde yenilik çıkarır. Bu Yeni Ay, Satürn’e uyumlu bir açı yaptığı için hayatınıza bu alanlarda katacağınız yenilikler uzun soluklu ve ciddi bir yenilik olacaktır. Aynı gün Venüs de Uranus’le uyumlu bir açı yaptığı için sürpriz bir yeni ve uzun soluklu aşk habercisi de olabilir.

Ay boyunca Mars Yay burcunda 9. Evinizde olacak. Ayın 3. Haftasında ise Neptün’le karesi devam eden Satürn’le kavuşum yapacağı için hayatınıza katmak istediğiniz yeniliklerde hem yavaşlama hem de bazı hayal kırıklıkları yaşatabilir. Bütün bunların yanı sıra Başak burcundaki gezegen yoğunluğu da oldukça meşgul ve hareketli bir ay geçireceğinize de işaret ediyor. 

18 Agustos’ta Kova burcunda 11. evinizde bir Ay tutulması var. Ay tutulmaları beklenmedik bazı özellikle duygusal sonlanmalara işaret eder. Bu sonlanışlar arkadaşlarınız, dost çevrenizle alakalı olabilir. Bir dostunuzla darılmanız oldukça olası. Tutulma esnasında 6. Evinizdeki gezegen yoğunluğu da bu dargınlığın çekişmeli bir konu neticesinde gerçekleşebileceğini gösteriyor. Tutulma Mars ve Satürn’ünde yakınlaşması sırasına denk geldiği için dostlarınızla ilgili bir hayal kırıklığına da işaret ediyor. Tutulmalar genellikle artçıl olaylara da sebep olur. Eylül ayındaki tam tutulmalar esnasında bu mevzunuzda yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz.




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder