Boğa Burcu Aylık Burçlar Ağustos 2016

BOĞA BURCU AĞUSTOS 2016

2 Ağustos gecesi Aslan burcundaki Yeni Ay 4. evinizde gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay, eviniz, ailenizle ilgili veya konforunuzu artırmaya yönelik yenilikler getirir. Bu Yeni Ay, Satürn’e uyumlu bir açı yaptığı için hayatınıza bu alanlarda katacağınız yenilikler uzun soluklu ve ciddi bir yenilik olacaktır. Aynı gün Venüs de Uranus’le uyumlu bir açı yaptığı için sürpriz bir yeni ve uzun soluklu bir fikren rahatlama habercisi de olabilir.

Ay boyunca Mars Yay burcunda 8. evinizde olacak. Mars, ayın 3. haftasında Neptün’le karesi devam eden Satürn’le kavuşum yapacağı için çözmek istediğiniz meselelerinizde hem yavaşlama hem de bazı hayal kırıklıkları yaşatabilir. Bütün bunların yanı sıra Başak burcundaki gezegen yoğunluğu da oldukça eğlenceli ve hareketli bir ay geçireceğinize de işaret ediyor. Bu durumda meselelerinizi çözmekten vazgeçip kendinizi eğlenceye de vurabilirsiniz.


18 Agustos’ta Kova burcunda 10. evinizde bir Ay tutulması var. Ay tutulmaları beklenmedik bazı özellikle duygusal sonlanmalara işaret eder. Bu sonlanışlar işiniz ve sorumluluklarınızla alakalı olabilir. Yöneticilerinizle ters düşmeniz oldukça olası. Tutulma esnasında 5. evinizdeki gezegen yoğunluğu da bu ters düşmenin riskli bir konu neticesinde gerçekleşebileceğini gösteriyor. Tutulma Mars ve Satürn’ün de yakınlaşması sırasına denk geldiği için işinizle ilgili bir hayal kırıklığına da işaret ediyor. Tutulmalar genellikle artçıl olaylara da sebep olur. Eylül ayındaki tam tutulmalar esnasında bu mevzunuzda yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder