İkizler Burcu Aylık Burçlar Ağustos 2016


İKİZLER BURCU AĞUSTOS 2016

2 Ağustos gecesi Aslan burcundaki Yeni Ay 3. evinizde gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay, kişisel olarak çaba sarf ettiğiniz konularda yenilikler getirir. Bu Yeni Ay, Satürn’e uyumlu bir açı yaptığı için hayatınıza bu alanlarda katacağınız yenilikler ciddi ve uzun soluklu olacaktır. Aynı gün Venüs de Uranus’le uyumlu bir açı yaptığı için sosyal çevrenizden desteğin veya bir gönül ilişkisinin habercisi de olabilir.

Ay boyunca Mars Yay burcunda 7. evinizde olacak. Mars, ayın 3. haftasında Neptün’le karesi devam eden Satürn’le kavuşum yapacağı için ilişkilerinizin gidişatında hem yavaşlama hem de bazı hayal kırıklıkları yaşatabilir. Bütün bunların yanı sıra Başak burcundaki gezegen yoğunluğu da oldukça aile ve ev odaklı bir ay geçireceğinize de işaret ediyor. Bu durumda ilişkinizle uğraşmaktan vazgeçip evde huzur bulmak da isteyebilirsiniz.

18 Agustos’ta Kova burcunda 9. evinizde bir Ay tutulması var. Ay tutulmaları beklenmedik bazı özellikle duygusal sonlanmalara işaret eder. Bu sonlanışlar hayatınıza katmak istediğiniz bir yenilikle alakalı olabilir. Bilir kişilerle ters düşmeniz oldukça olası. Tutulma esnasında 4. evinizdeki gezegen yoğunluğu da bu ters düşmenin ailevi bir konuda veya bir mülkle ilintili gerçekleşebileceğini gösteriyor. Tutulma Mars ve Satürn’ün de yakınlaşması sırasına denk geldiği için çıkmak istediğiniz yeni yollarla ilgili bir hayal kırıklığına da işaret ediyor. Tutulmalar genellikle artçıl olaylara da sebep olur. Eylül ayındaki tam tutulmalar esnasında bu mevzunuzda yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz.





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder