Aslan Burcu Aylık Burçlar Haziran 2016

5 Haziran 2016’daki İkizler burcundaki yeni ay, gökyüzünde bir kare açıya sebep olacak. Bu açıda Venüs, Ay ve Güneş’le kavuşarak Yeni Ay’da etkili olurken kare açının diğer üçlüsünü Başak burcundaki Jüpiter, Yay burcundaki Satürn ve Balık burcundaki Neptün oluşturacak. Oldukça kuvvetli bir yeniliğe işaret eden bu Yeni Ay’da Venüs Güneş’e çok yaklaşarak adeta yanıyor. Kendimizi bunalmış ve yorgun hissedebiliriz. Aslan burcu için bu durum mecburi bir çevre, ünvan değişikliğine veya mühim bir hayat planı değişikliğine işaret edecek. Aslan için 2-5-8-11 evlerinde gerçekleşen bu kare yapmak istemediği ama mecbur kaldığı çevrelere, projelere sırf maddi sebep ve beklentileri yüzünden girmesi gerektiğini gösteriyor.

20 Haziran’daki Yay burcunda, 5. evimizdeki dolunaya kadar devam edecek olan bu mecburi ortam değişikliği ay boyunca devam edecek olan Jupiter Pluto üçgeni destek olacak. Emeklerimizin karşılığını almak için iyi bir döneme işaret eder. İş ilişkilerimizi düzeltmek, ailemizle yakınlaşmak, para kazanmak konusunda başarılıyız. İş arkadaşlarımızdan, varsa çalışanlarımızdan desteklerimiz de var. 


Haziran boyunca, hatta Eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan Satürn  Neptün karesi hayal ettiğimiz biçimde hızlı ve büyük bir değişime dair yeni bir başlangıcı bize sağlamayacak. Büyük ve köklü bir değişim için beklentilerimize daha gerçekçi yaklaşmamız gerekecek. Bu ayın başındaki yeni ayla beraber gelen mecburi konular istediğimiz büyük değişim için aslında çok çalışmak ve sabretmek gerektiğini bize gösterecek
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder