KOÇ Burcu Temmuz 2015 Astroloji

Koç burcunun Temmuz 2015 döneminin astrolojik yorumları şöyle:

Temmuz ayı, Yükselen Koç için 5. Evde, aşk ve heyecan evinde Venüs, Jüpiter kavuşumu ile açılıyor. Ayın ilk günlerinde heyecan dolu aktivitelere katılabilir, aşık olabilir, aşkta mutluluğu bulabilirsiniz. Çocuklarınızdan güzel haberler alabilir, adeta bir çocuk gibi coşkulu olabilirsiniz. Yapmayı sevdiğiniz işlerden iyi sonuçlar da alabilirsiniz.

2 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var. Amirlerinizle, devletle olan işlerinizde hassas zamanlar yaşayabilirsiniz. Haftanın geri kalanında İkizler burcundaki Merkür, Venüs, Neptün ve Uranüs’le uyumlu bir görünüm yapıyor olacak.  Sevdiklerinizden güzel haberler alabilir, tatil planları yapabilir ve oldukça faydalı görüşme ve toplantılar yapabilirsiniz.

Temmuz ortalarına geldikçe Koç burcu için gökyüzünün etkisi sertleşmeye başlıyor. Venüs’ün Satürn’le kare açısı zamanı sevdiğiniz kişiyle ilgili kaygılarınız artabilir. Onunla aranızda kıskançlık, kontrol ve güven sorunları yaşayabilirsiniz. Neşeli halinizin biraz daha depresife dönmesi çok olasıdır. Güneş, Merkür ve Mars arka arkaya Pluto ile karşıt açı yaptığında huzurunuzu kaçıracak kadar takıntılı hale gelebilirsiniz. Bir konuyu oldurmaya aşırı uğraşabilir, bu uğurda öfkeli ve kontrolsüz de olabilirsiniz. Ev, aile ve işinizle ilgili konularda bu halin ortaya çıkması daha muhtemeldir. Sonra Güneş ve Merkür, Satürn’den aldığı destekle sizi makul ve mantıklı bir noktaya çeker.  16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni Ay huzurunuzu kazanmanın yollarını size bulduracaktır.


25 Temmuz’da 20 ayda bir gerçekleşen ve 6 Eylül’e kadar 40 gün sürecek olan Venüs gerilemesi başlayacak. Venüs, şanslı bir gezegen olduğu için dağıttığı şansı biraz kısabilir ama kendi başına zarar vermesi ancak mühim bir gezegeninizle etkileşim içindeyken olabilir. Yükselen Koçların Haziran ve Temmuz ayı boyunca yaşadığı heyecanlı ve eğlenceli dönemin heyecanının eskisi kadar olmayacağı anlamına geliyor bu durum. Yine de Jüpiter’in de halen 5. Evinizde olması bu durumu tadınızın kaçması seviyesine indirmeyecektir. Sadece gönül ilişkilerinizi tekrar değerlendirmek ihtiyacı duyacağınız kesin. Venüs gerilerken eski flörtlerinizden de tekrar haber alabilirsiniz. 

Koç Burcu'nun Temmuz 2015'e ait aylık burç yorumunu aşağıdaki videodan da dinleyebilirsiniz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder