YENGEÇ Burcu Haziran 2015 Astroloji

Yengeç Burcunun Haziran 2015'i astrolojik açıdan Mayıs’tan çok daha dingin ve ruh sakinliği dolu bir ay olacak. Haziran bu senenin neredeyse en iyi ayı diyebiliriz. Tabii ki 19 Mayıs’ta gerileyen Merkür, 12 Haziran’a kadar gerilemesini sürdürürken birtakım aksaklıklar yaşamak mümkün ama 12 Haziran’a kadar Merkür, kendisinden başka belalara kimseyi bulaştırmayacağı gibi 12 Haziran’dan sonra gökyüzünde çok kolay etkiler başlayacak.

2 Haziran’da Yay burcunda bir dolunay var. Bu, Yükselen Yengeç’in 6. Evinde gerçekleşiyor. İş arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hayat mücadelenizde yorgun düştüğünüzü anlayabilir, bu duruma biraz hayıflanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili görmezden geldiğiniz veya aksattığınız bir konu gündeme gelebilir. Daha sağlıklı ve düzenli bir yaşam için gerekli adımları atmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.   

6 Haziran’dan 22 Haziran’a kadar gökyüzünde art arda güzel görünümler var. Önce Mars ve Jüpiter’in uyumlu açısı büyük bir yatırım kararı veya uzaklara gitme veya  yerleşme kararı alabileceğinizi gösterir. Tatile çıkma ihtiyacınız vardı ve bunu gerçekleştirecek maddi ortamı yaratabilirsiniz. Sonra Güneş de Mars’la kavuşarak beraber Jüpiter’le müthiş bir uyum içinde çalışacaktır. Hemen akabinde Güneş ve Mars beraberce Uranüs’ten destek alacaklar. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeleriniz olabilir. Yöneticilerinizden ve aile büyüklerinden büyük destek görebilirsiniz. Çok başarılı olabilir, itibarınızı ve sorumluluklarınızı artırabilirsiniz. Yöneticilerinizle veya büyüklerinizle aranız bozuksa düzeltebilir, ruh halinizin dinginliğini fazlasıyla önemseyebilirsiniz. Psikolojik destek alabileceğiniz sürpriz bir uzmanla tanışabilirsiniz.

16 Haziran’da İkizler burcunda, 12. Evinizdeki yeni ay da bütün bu gelişmeleri destekleyecek biçimde doğacak. İç dünyanınızı daha dingin ve daha mutlu bir yönde değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayın 20’sinden sonra Jüpiter’le Uranüs de uyumlu çalışacağından gelirinizi artırmaya yönelik bir fırsat ortaya çıkabilir. Terfi edebilir ve sorumluluklarınızı genişletebilirsiniz. Ailenizden büyük bir destek görebilirsiniz. İş toplantılarınızdan sürpriz güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ailenizden mutlu haberler alabilirsiniz. Genel olarak sorumluluklarınızı daha kolay ve daha rahat halledebileceğiniz bir düzeneği oluşturacaksınız.

Bu sürprizlerin devamı da var. Ayın son günlerinde Venüs de Jüpiter’le kavuşarak Uranüs’le görünümüne devam ettiğinde fırsatların ya da mutlu haberlerin dozu artabilir. O aralar lükse para harcamanın suyunu çıkarmanız söz konusu labilir. Ayın son haftasında sadece 23 Haziran’a dikkat edilmeli. 23 Haziran’da Merkür’ün 9.evinizdeki Neptün’le karesi hayalperest bir tutum içinde olmanıza sebep olabilir, yeni bir şey deneyimlemek veya sırf macera uğruna saçma seviyede büyük emekler harcamaya kalkmanız mümkün. 



Yengeç Burcunun Haziran 2015'e ait aylık astroloji yorumunu aşağıdaki ekrandan da izleyebilirsiniz.



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder