ASLAN Burcu Haziran 2015 Astroloji

Haziran ayı Mayıs’tan çok daha hızlı yol aldığımız, hayatımızdan memnuniyetimizin arttığı, yeniliklerle dolu bir ay olacak. Haziran bu senenin neredeyse en iyi ayı diyebiliriz. Tabii ki 19 Mayıs’ta gerileyen Merkür, 12 Haziran’a kadar gerilemesini sürdürürken birtakım aksaklıklar yaşamak mümkün ama 12 Haziran’a kadar Merkür, kendisinden başka belalara kimseyi bulaştırmayacağı gibi 12 Haziran’dan sonra gökyüzünde çok kolay etkiler başlayacak.

2 Haziran’da Yay burcunda bir dolunay var. Bu, Yükselen Aslan'ın 5. Evinde gerçekleşiyor. Çocuklarınızla veya sevgilinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çok eğlenmekten, çok hareket etmekten, çok spor yapmaktan yorgun düştüğünüzü anlayabilir, bu duruma biraz hayıflanabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili görmezden geldiğiniz veya aksattığınız bir konu gündeme gelebilir. Sizi heyecanlandıran şeylerle ilgili gerekli adımları atmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.   

6 Haziran’dan 22 Haziran’a kadar gökyüzünde art arda güzel görünümler var. Önce Mars ve Jüpiter’in uyumlu açısı büyük bir planı uygulamaya geçirebileceğinizi gösterir. Çevrenizi genişletmeye ve önemli kişilerle görüşmeye ihtiyacınız vardı ve işte bu ay bunu gerçekleştirecek sosyal ortamı yaratabilirsiniz. Sonra Güneş de Mars’la kavuşarak beraber Jüpiter’le müthiş bir uyum içinde çalışacaktır. Hemen akabinde Güneş ve Mars beraberce Uranüs’ten destek alacaklar. Terfi edebilir, bir ünvan sahibi olabilir, yeni bir kazanç elde edebilirsiniz. Hep yapmak istediğiniz, gönlünüzdenki aslana kavuşacak tavsiye veya kişilere erişebilirsiniz. 

16 Haziran’da İkizler burcunda, 11. Evinizdeki yeni ay da bütün bu gelişmeleri destekleyecek biçimde doğacak. Daha sosyal olmanız ve daha büyük düşünerek hareket etmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Ayın 20’sinden sonra Jüpiter’le Uranüs de uyumlu çalışacağından uzak ve sürpriz bir seyahate çıkabilir ve yeni bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bir uzmandan değerli bir tavsiye alabilir veya parlak fikrinizi geliştirmek için kendinize destek bulabilirsiniz. Genel olarak hayat yolunuzda daha kolay ve daha rahat hareket edebileceğiniz bir sistemi oluşturabileceksiniz.

Bu sürprizlerin devamı da var. Ayın son günlerinde Venüs de Jüpiter’le kavuşarak Uranüs’le görünümüne devam ettiğinde fırsatların ya da mutlu haberlerin dozu artabilir. O aralar kendiniz için, saçınız, başınız, gardrobunuz için para harcamanın suyunu çıkarmanız söz konusu labilir. Ayın son haftasında sadece 23 Haziran’a dikkat edilmeli. 23 Haziran’da Merkür’ün 8.evinizdeki Neptün’le karesi hayalperest bir tutum içinde olmanıza sebep olabilir, yeni bir şey satın almak uğrunasaçma seviyede büyük paralar veya emekler harcamaya kalkmanız mümkün. 



Aslan Burcunun Haziran 2015'e ait aylık astroloji yorumunu aşağıdaki ekrandan da izleyebilirsiniz.



 



Aslan..Burcu..Haziran..Yorumu..Aslan..Burcu..Yorumu..Aslan..Burcu..Haziran..2015..Yorumu..Burc..Yorumlari..Koc..Boğa...İkizler...Yengeç..Aslan..Basak..Terazi..Aslan..Yay..Oglak..Kova..Balik..Burcu..Burc..Yorumlari..2015..Burc..Yorumlari..Aylik..Burc..Yorumlari..Aslan..Aylik..Burc..Yorumlari..Aslan..Burcu..Aylik..Yorumlar..Aylik..Aslan..Burcu..Burc..Yorumlari..Aslan..Burcu..2015..Aslan+Burcu+Yorumlari..Aslan..2015..Burcu..2015..Aslan..Burcu..Haziran..Ayi..Aslan..Burcu..Yorumu...xerceng..aslan bürcü...aslan iyun bürcü...bürcler...aslan...iyun..aslan bürcü iyun 2015...terezi...ekizler...qoc...dolca...balıq...xerceng...basaq...oglaq...eqreb...
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder