İKİZLER Burcu Haziran 2015 Astroloji

Haziran ayı Mayıs’tan çok daha hareketli ama bir yandan da bereketli, rahat bir ay olacak. Haziran bu senenin neredeyse en iyi ayı diyebiliriz. Tabii ki 19 Mayıs’ta gerileyen Merkür, 12 Haziran’a kadar gerilemesini sürdürürken birtakım aksaklıklar yaşamak mümkün ama 12 Haziran’a kadar Merkür, kendisinden başka belalara kimseyi bulaştırmayacağı gibi 12 Haziran’dan sonra gökyüzünde çok kolay etkiler başlayacak.

2 Haziran’da Yay burcunda bir dolunay var. Bu, Yükselen İkizler’in 7. Evinde gerçekleşiyor. İlişkilerinizde hatalı tavırları fark edip biraz üzülebilirsiniz. İlişkileriniz konusunda gerçekleri görmenize yarayan durumlar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple sevglinizle veya sevdiklerinizle tartışabilirsiniz, Bir alınganlık yaşayabilirsiniz.  6 Haziran’dan 22 Haziran’a kadar gökyüzünde art arda güzel görünümler var. Önce Mars ve Jüpiter’in uyumlu açısı hayattaki ilerleyişiniz için gerekli adımları atabileceğinizi gösterir.  Merak ettiğiniz konuları araştırabilir ve birçok konuda aydınlanabilirsiniz. Kısa bir seyahate çıkabilir, adeta bir enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Sonra Güneş de Mars’la kavuşarak beraber Jüpiter’le müthiş bir uyum içinde çalışacaktır. Hemen akabinde Güneş ve Mars beraberce Uranüs’ten destek alacaklar. Sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeleriniz olabilir. Arkadaş veya iş çevrenizden büyük destek görebilirsiniz. Çok başarılı olabilir, gelirinizi artırabilirsiniz. Büyük hedeflerinize yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla aranız bozuksa düzeltebilir, özgürlüğünüzü fazlasıyla önemseyebilirsiniz. Araç veya elektronik eşya satın alabilirsiniz.

16 Haziran’da İkizler burcunda, 1. Evinizdeki yeni ay da bütün bu gelişmeleri destekleyecek biçimde doğacak. Görüntünüzü ve tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayın 20’sinden sonra Jüpiter’le Uranüs de uyumlu çalışacağından eğlenceli bir sosyal hayatınız olabilir. Büyük ve kalabalık çevrelere girebilir, güzel sohbetlerin içinde olabilirsiniz. Büyük kazançlar elde etmek üzere doğru çevrelerle temasa geçebilirsiniz. İş toplantılarınızdan sürpriz güzel sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaş ve akrabalarınızdan mutlu haberler alabilirsiniz. Genel olarak ilgi alanlarınızı besleyecek, teknik becerilerinizi artıracak aktiviteler yapabilirsiniz.

Bu sürprizlerin devamı da var. Ayın son günlerinde Venüs de Jüpiter’le kavuşarak Uranüs’le görünümüne devam ettiğinde sürpriz çevrelerin, fırsatların ya da mutlu haberlerin dozu artabilir. O günlerde sadece 23 Haziran’a dikkat edilmeli. 23 Haziran’da Merkür’ün 10.evinizdeki Neptün’le karesi hayalperest bir tutum içinde almanıza sebep olabilir, yöneticilerinizle veya iş görüşmelerinizde saçmalayabilirsiniz. Bugün bir iş teklifi alırsanız değerlendirmek için en az birkaç gün beklemenizi öneririm. 

İkizler Burcunun Haziran 2015'e ait astroloji yorumunu aşağıdaki ekrandan da takip edebilirsiniz.





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder