KOVA Burcu Nisan 2015

KOVA BURCU NİSAN 2015

Nisan ayının en önemli olayı 4 Nisan’daki Ay tutulması olacak. 14 derece Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 9. Evinizde, yani yeni projeler, eğitim, seyahat, yayıncılık, macera konulu işlerinizde gerçekleşecek. 15 Nisan 2014’ten beri süregelen tam ay tutulmaları yani kanlı ay tutulmalarının 3.sünü yaşayacağız. Bir sonraki ve sonuncusu 28 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Tutulmalar 6 ay boyunca sürer. 8 Ekim 2014’te Koç burcundaki tutulmadan beri çok meşguldünüz. Düşünmeye fırsat bulamadan uygulamayla vakit geçiriyordunuz. Bu sefer neyi niye yaptığınızı düşünmeye ve büyük resmi görmeye odaklanmanız gerekiyor. Boşa kürek mi çekiyorsunuz? Gerçek amacınız ne? Hayatınız sıkıcı mı? Ay tutulmaları sırasında kötü ve karanlık düşünceler gelebilir aklınıza. Durumları daha karamsar değerlendirebilirsiniz. Özellikle tutulmanın derecelerine yakın gezegenleriniz varsa veya 2-10 Şubat doğumluysanız bu tutulma sizi daha fazla etkileyebilir.

5 Nisan’daki Güneş – Pluto karesi esnasında iş yapış biçiminizi değiştirmeniz gerekebilir. Sırf yapıyor olmak için yaptığınız şeyler yüzünden yeterince dinlenemediğinizi fark edebilirsiniz. Yorgun da düştüğünüz için bu günlerde bitap düşmeniz çok olası.

8 Aralık’tan beri gerileyen Jupiter 8 Nisan’dan itibaren 7. evinizde ilerlemeye başlayacak. Yeni ikili ilişkiler, yeni bir ilişkiye girmek veya mevcut ilişkinizden memnun olmak konusunda şanslısınız. Sevgilinizle veya sevdiklerinizle daha mutlu olmak için önünüze çıkan engeller artık ortadan kayboluyor. Beraberlikleriniz konusunda artık daha iyimsersiniz.

18 Nisan’da Koç burcunda Yeni Ay var. O günlerde yeni bir müşteri bulabilirsiniz veya iletişim tarzınızı değiştirmeyi düşünebilir, yeni bir şey öğrenmeye heves edebilirsiniz.
Bu ay Mars’ın 4. evinizdeki seyahati yüzünden evinizle ve ailenizle ilgili gündeminiz de yoğun olabilir. Evinize gelen giden çok artabilir veya ailenizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bir ev satın almak veya değiştirmek istiyorsanız fazla düşünmeden hareket edebileceğiniz için sonradan pişman olabilirsiniz. Biraz yavaşlamanızda fayda var. Özellikle 17 Nisan’da Jupiter’le kare açı yapacak olan Mars, sizi gereksiz veya boyunuzu aşan bir harcamaya, gereksiz bir münakaşaya itebilir. 23 Nisan’da Mars, Merkür’le kavuştuğunda yine acele ve pek de verimli sonuç alamayacağınız bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.     


22 Nisan’da Venüs- Jupiter sekstili esnasında çevrenizle ilişkileriniz konusunda şansınız daha iyi. Aşk ve ilişkiler evlerinin bu güzel uyumu size büyük ve uzun vadeli bir aşk ilişkisine girebileceğinizi de gösteriyor. O günlerde daha doğru riskler alabilirsiniz. Şans sizden yana. 27 Nisan’daki Venüs – Uranüs sekstili de risk aldığınız bir konuda lehinize güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan bir satış anlaşması yapabilirsiniz. Çevrenizde güzel insanlar bulabilir, onlardan birinden etkilene de bilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Kova burcunun Nisan 2015'e ait astrolojik gündemini aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder