BALIK Burcu Nisan 2015

BALIK BURCU NİSAN 2015

Nisan ayının en önemli olayı 4 Nisan’daki Ay tutulması olacak. 14 derece Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 8. Evinizde, yani borçlar ve ödemelerinizle, güven ve kontrol duygunuzla ve ciddi meselelerinizle ilgili işlerinizde gerçekleşecek. 15 Nisan 2014’ten beri süregelen tam ay tutulmaları yani kanlı ay tutulmalarının 3.sünü yaşayacağız. Bir sonraki ve sonuncusu 28 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Tutulmalar 6 ay boyunca sürer. 8 Ekim 2014’te Koç burcundaki tutulmadan beri kendi kazançlarınıza ve harcamalarınıza odaklanmıştınız. Bu sefer sevdiklerinizin veya ortağınızın/eşinizin kazancına odaklanmanız gerekiyor. Kendinize güveniyordunuz ama peki başkalarına güvenebilir misiniz? Çevrenizde yaşananları ne kadar kontrol altında tutabilirsiniz? Ay tutulmaları sırasında kötü ve karanlık düşünceler gelebilir aklınıza. Durumları daha karamsar değerlendirebilirsiniz. Özellikle tutulmanın derecelerine yakın gezegenleriniz varsa veya 2-10 Mart doğumluysanız bu tutulma sizi daha fazla etkileyebilir.

5 Nisan’daki Güneş – Pluto karesi esnasında hayalleriniz ve umutlarınızda rahatsız edici bir değişim olabilir. Hep hayal ettiğiniz şeyin asıl istediğiniz şey olmadığının farkına varabilirsiniz. Daha büyük, daha kalabalık bir yaşam arzu ediyorsunuz. Bu sebeple bu hayal ettiğiniz hayata yakışması umuduyla fazla para harcayabilir, veya sosyal çevrenizde kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

8 Aralık’tan beri gerileyen Jupiter 8 Nisan’dan itibaren 6. evinizde ilerlemeye başlayacak. Yeni iş bulmak veya mevcut işinizdeki ortamınızdan memnun olmak konusunda şanslısınız. Sağlığınız veya kurmak istediğiniz hayat düzeniyle ilgili önünüze çıkan engeller artık ortadan kayboluyor. Yapabilecekleriniz konusunda artık daha iyimsersiniz. Jüpiter, klasik astrolojide Balık burcunun yöneticisidir. Jüpiter ileri hareketine geçtiğinde genel olarak daha zinde ve mutlu hissedebilirsiniz.

18 Nisan’da Koç burcunda yeni Ay var. O günlerde yeni bir gelir elde edebilir veya harcama yapabilirsiniz. Bu harcamayı borçla değil, bilakis kendi emeğinizle kazandığınız parayla yapabileceksiniz.    

Bu ay Mars’ın 3. evinizdeki seyahati yüzünden çok meşgul olabilirsiniz. Aranacak, görüşülecek, ziyaret edilecek çok kişi var. Özellikle 17 Nisan’da Jupiter’le kare açı yapacak olan Mars, sizi gereksiz bir meşguliyet içine sokabilir. Boyunuzdan büyük bir işe henüz tam hazırlanmadan kalkışabilirsiniz. 23 Nisan’da Mars, Merkür’le kavuştuğunda yine hak ettiğinden fazla çaba sarf ettiğiniz ve pek de sonuç alamayacağınız bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.     


22 Nisan’da Venüs - Jupiter sekstili esnasında çabalarınızın sonucunu alma konusunda şansınız daha iyi. Şanslı ve karlı bir iş anlaşması veya gayrimenkul satın alımı yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. 27 Nisan’daki Venüs – Uranüs sekstili de sürpriz bir maddi kazanca veya aileden birinin, muhtemelen bir kadının size maddi/manevi desteğini gösteriyor. Evinizle ve ailenizle ilgili bir meselede sürpriz bir gelişme sayesinde çözüme ulaşabileceğiniz anlamına da gelebilir. 

Balık burcunun Nisan 2015 dönemini yorumladığım videoyu aşağıdaki ekrandan izeleyebilirsiniz:



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder