Aslan Burcu Mart 2015 : Biraz Cesaret

Image result for courage
Aslan Burcu Mart 2015

Aslan Burcu Mart 2015 

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca güven duygunuzu tazelemeniz gerekecek. Yeni şeyler yaşamak, yeni meraklarınızla ilgilenmek isteğiniz sizi kemirirken rutininizden kopamamanız yüzünden ikilemlerde kalabilirsiniz. 


5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Aslan burcunun 2.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ayın önemli olayları da maddi güvencelerinizle ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Gelir ve giderinizle, bir harcamanızla alakalı bir konudan haberdar olabilir ve biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuza dair yeni bir duruma adapte olmanız da gerekebilir. Düzenli bir harcamanın artışı veya yepyeni bir harcama kaleminin ortaya çıkması sizi gerebilir. 

17 Mart’taki Uranus - Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecekler. Aslanlar olarak değişik bir iş yapmak, yeni şeyler yaşamak istiyordunuz ama bir yandan da günlük yaşamınızdaki rutinden, düzeninizden kopamamanız yüzünden bocalıyordunuz. Düzenli yaptığınız ama belki de mecbur olduğunuz işler gerçekte yapmak istediklerinize engel oluyor gibiydi. Burada bir tercih yapmanız gerekiyordu. Sadece düzenli bir iş ve hayat size yeterince tatminkar gelmiyordu. Yaşamdan daha bilge, daha maceracı beklentileriniz vardı. Yeni ilgi alanlarınız, meraklarınız oluşmuştu. Bunlara daha çok vakit ayırmak istiyordunuz. İşte bu beklentiler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi ama hayatta bazı şeylere gözü karartarak girmek gerekliliğinin farkına varacağınız ve ciddi kararlar almak zorunda kalacağınızı gösteriyor. 

Güneş Tutulması Aslan Burcunu Nasıl Etkiler?

17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek, güven duygunuzu tazeleyeceğiniz, beraber olduğunuz kişilerin alanlarını, sınırlarını keşfedip ona göre pozisyon alacağınız, neyin size ait, neyin başkalarına ait olduğunu net bir şekilde anlayacağınız bir dönem olacaktır. Kontrolünüzü bırakmaya başlayacağınız, daha kaderci olabileceğiniz, hayattan daha az korktuğunuz bir sene olacaktır. Venüs, ayın ilk yarısında 9.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Daha maceraperest, daha iyimser ve daha bilgilisiniz. Uzaklara seyahat edebilir, yabancılarla olan her türlü işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Hiç tanımadığınız çevrelere girer ve çok da keyifli vakitler geçirirsiniz. 

3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı hayatınıza katmak istediğiniz yeni bir deneyimden yana çok şanslısınız. Bir seyahat, bir eğitim, bir bilgi sizin uzun vadede çok işinize yarayacaktır. 

11 Mart’ta 9.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı yeni merakınız konusunda aşırı hırslı olabilirsiniz. Bu durum da sizi düzenli hayatınızı devam ettirmek uğruna verdiğiniz tavizlerden ibaret olduğunu düşündüğünüz yaşam tarzınızdan kurtulmak için her türlü motivasyonu sağlıyor ama 8. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, daha ilginç ve tecrübelerle dolu bir hayat için biraz daha gözü kara ve kontrolsüz olmanız gerektiğini, o şeye ulaşmak için henüz gerekli cesarete ulaşmadığınızı da fark ettirebilir. 

 24 Mart’ta Venüs -Neptün sekstili işinizle ilgili bir konuda daha cesur olmanızı sağlayabilir. 30 Mart’taki Venüs -Pluto üçgeni esnasında da işinizde başarıya ulaşmak için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız.

Aslan Burcunun Mart 2015 astroloji yorumuna ait videoyu aşağıda bulabilirsiniz:




Aslan Burcu mart 2015, Aslan Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder