YAY Burcu Şubat 2015


Yay Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar sözlü yazılı her türlü iletişimizi, ulaşımımızı, ticaret konularımızı, elektronik eşyalarımızı, yakın akraba ve sık görüştüğümüz kişilerle kişisel eforlarımızı temsil eden 3.evimizde gerilemeye devam edecek. İletişim ve ulaşım sorunlarını en çok Yaylar olarak bizler yaşayacağız. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 3. evdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. İşin iyi tarafı, hep ertelediğimiz bir elektronik eşya veya araç alım/satımı, bir ticari kontrat, bir ileti/not hazırlanması, bir sunumun hazırlanması gibi konuları çözebiliriz. Yarım kalmış bir kontratı veya evrak işini tamamlayabiliriz. Bu süreçte ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde yeni başlayan ticari ilişkiler veya kişisel eforlarımıza dayalı faaliyetlerin uzun süreli devamını beklememeliyiz.


2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Yay’ın 3.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız ticari/idari/iletişimsel tersliklerinden iyice kafamızın karışabileceği ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir çabaya girebileceğimiz veya yakınlarımızla aramızı bozabileceğimiz birkaç güne işaret ederken aynı gün 3.evdeki Güneş’in 5. evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, bunca aksaklıklarımızın içinde mutlu bir haber alabileceğimizi de gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, son haftalardaki sorunlarımızı sakin ve sessiz bir biçimde yoluna koyabileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş Jüpiter karşıtlığı yaşadığımız küçük aksaklıkların daha büyük ve daha uzun vadeli sorunlara yol açabileceği ihtimaline dikkat çekiyor. Detaylardaki aksaklıklara fazla odaklanmış olmamız büyük resmi kaçırmamıza sebep olabilir.

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 3.evimizde ileri hareketine başlıyor ve küçük aksaklıklarla ve ertelemelerle dolu üç haftalık sorun sona eriyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve takip eden bir ay boyunca ailemizle daha çok vakit geçireceğiz. Adeta huzurumuz yerine gelecek. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 5. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Keyifli konularla ilgili deli bir hareketlilik başlıyor. Yeni tanıştığımız birinden hoşlanmaya başlayabiliriz. Eğlenceli ortamlara girebilir ve bu ortamda öne çıkmaktan büyük bir keyif de alabiliriz. Spor yapmaya başlayabiliriz. Belki de bunca aksaklıktan sonra biraz eğlenmek ve hareket etmek  bize iyi gelecektir. Bu dönemde hızlı bir yatırım kararı almamız da çok mümkün.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve aşk ve yatırım konusunda bu kadar çabuk karar vermemizi sorgulamamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 4.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten gerçekten bizim yaşam tarzımıza en uygun ilişkinin ve yatırımın ne olduğu konusunda çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve iş kararlarının bu kadar aceleye gelemeyecek bir konu anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder