OĞLAK Burcu Şubat 2015

Oğlak Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar bütçemizi, paramızı, gelirimizi, giderimizi, maddi güvencelerimizi, aile kaynaklarını temsil eden 2.evimizde gerilemeye devam edecek. Maddi sorunları en çok Oğlaklar olarak bizler yaşayacağız. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 2. evdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. İşin iyi tarafı, hep ertelediğimiz bir harcamayı ve satın almayı hayata geçirebiliriz. Yarım kalmış bir alışverişi tamamlayabiliriz. Geri hareketli Merkür zamanında ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde ilk kez yapılan alışverişler veya gelir getirmesi umut edilen faaliyetlerin uzun süreli devamını beklememeliyiz.

2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Oğlak’ın 2.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız maddi tersliklerinden iyice kafamızın karışabileceği ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir harcamaya girebileceğimiz veya ailemizle aramızı bozabileceğimiz birkaç güne işaret ederken aynı gün 2.evdeki Güneş’in 4. evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, bunca aksaklıklarımızın içinde ailemizden destek alabileceğimizi de gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, son haftalardaki sorunlarımızı arkadaşlarımız ve çevremizin yardımıyla yoluna koyabileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş Jüpiter karşıtlığı yaşadığımız maddi aksaklıkların daha zor ve derim meselelere yol açabileceği ihtimaline dikkat çekiyor. Gelirlerimiz konusunda fazla iyimser olmamız büyük zararlar etmemize sebep olabilir.

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 2.evimizde ileri hareketine başlıyor ve maddi aksaklıklarla ve ertelemelerle dolu üç haftalık sorun sona eriyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve takip eden bir ay boyunca küçük küçük birçok işle meşgul geçireceğiz. Adeta motor takılmış gibi hareket edeceğiz. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 4. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Aileyle ve evle ilgili konularla ilgili deli bir hareketlilik başlıyor. Evimize bir sürü misafir gelebilir. Gelen misafirlerden birinden hoşlanmaya başlayabiliriz. Evimizi güzelleştirmek isteyebilir ve eşyalar almaktan büyük bir keyif de alabiliriz. Belki de bunca aksaklıktan sonra biraz ev harcaması yapmak bize iyi gelecektir. Bu dönemde hızlı bir ev alma/kiralama/taşıma kararı almamız da çok mümkün.

Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve evimiz konusunda bu kadar çabuk karar vermemizi sorgulamamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 3.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten gerçekten uğraşmaktan ve yorulmaktan usanmamıza ve çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve ev ve aileyle ilgili kararlarının bu kadar aceleye gelemeyecek bir konu anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder