KOVA Burcu Şubat 2015

Kova Burcu Şubat 2015

Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar kendimizle ilgili neredeyse her konuda bizi temsil eden 1.evimizde gerilemeye devam edecek. Merkür’e has iletişim, ulaşım, analitik hesaplar, ticaret, zeka gerektiren her türlü kişisel eforlara dair terslikleri en çok Kovalar olarak bizler yaşayacağız. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 1. evdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. İşin iyi tarafı, hep ertelediğimiz bir kişisel konuyu artık hayata geçirebiliriz. Yarım kalmış bir sunumu, görüşmeyi, sözleşmeyi tamamlayabiliriz. Bu süreçte ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde ilk kez verilen sözler veya uzun sürmesi umut edilen faaliyetlerin devamlılığını beklememeliyiz.


2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Kova’nın 1.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız tersliklerinden iyice kafamız karışabilir ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir görüntü değişikliği yapmak isteyebiliriz. Saçlarımızı çok değişik kestirebilir, boyatabilir veya giyim tarzımızda radikal bir değişiklik yapmak isteyebiliriz. Bizi hasta edebilecek, cildimizde alerjiler yaratabilecek bakım ürünleri de kullanabiliriz. Ay başında yeni bir bakım ürünü, krem, tedaviden uzak durmakta fayda var. Bizi güzelleştireceğini sandığımız şey başımıza büyük dertler açabilir. Aynı gün 1.evdeki Güneş’in 3. evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, bunca aksaklıklarımızın içinde bir tanıdığımızdan destek alabileceğimizi de gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, son haftalardaki sorunlarımızı bir amirimizin veya bir aile büyüğümüzün yardımıyla yoluna koyabileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş Jüpiter karşıtlığı yaşadığımız aksaklıklar sevdiklerimizle de aramızı açabilecek meselelere sebep olabilir. Kendimizden fazla emin olmamızın verdiği gereksiz kibir yüzünden sevdiğimiz kişileri kırmamıza sebep olabilir.

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 1.evimizde ileri hareketine başlıyor ve aksaklıklarla ve ertelemelerle dolu üç haftalık sorun sona eriyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve takip eden bir ay boyunca maddi konularla kendimizi meşgul edeceğiz. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 3. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Kişisel efor ve vakit ayırmamız gereken konularda deli bir hareketlilik başlıyor. Birçok yeri ziyaret etmemiz gerekebilir. Eve gidecek vakit bulamayabiliriz. Sık görüştüğümüz kişilerden veya bizimle aynı semtte yaşayan birinden hoşlanmaya başlayabiliriz. Internette, sosyal medyada çok vakit geçirip burada tanıştığımız biriyle de bir gönül ilişkisine girebiliriz. Belki de bunca aksaklıktan sonra biraz hareketli ve eğlenceli zaman geçirmek bize iyi gelecektir. Bu dönemde hızlı bir iş kurma veya proje hazırlama karar almamız da çok mümkün.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve yeni flörtümüz veya yeni projelerimiz konusunda bu kadar çabuk karar vermemizi sorgulamamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 2.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten harcamamız gereken vakit ve paralar konusunda çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve bazı şeylerin vakit alabileceğini anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder