BALIK Burcu Şubat 2015

Balık Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar büyük harcamalar, gizli meseleler, kayıplar ve ruhsal durumumuzla ilgili bizi temsil eden 12.evimizde gerilemeye devam edecek. Çıkmak istediğimiz bir tatile çıkamayabilir veya çıktığımız tatilde terslikler yaşayabiliriz. Uzak yerlere seyahat etmekte sıkıntılar yaşayabiliriz. Birtakım sırları açıklamak durumunda kalabiliriz. Elektronik eşyalarımızı kaybedebiliriz. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 12. evdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. İşin iyi tarafı, hep ertelediğimiz bir tatile çıkabiliriz. Yarım kalmış bir araştırmayı tamamlayabiliriz. Bu süreçte ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde yeni başlayan araştırmaların veya yardım faaliyetlerinin devamlılığını beklememeliyiz.

2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Balık’ın 12.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız tersliklerinden iyice kafamız karışabilir ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir seyahate çıkmak veya birine gereksiz ölçeklerde yardımda bulunmak isteyebiliriz. Merhamet duygumuzun doruğa çıkacağı bu zamanlarda bu durumdan faydalanmak isteyen kötü niyetli kişilerle karşılaşabiliriz. Bizi hasta edebilecek depresif duygulara da kapılabiliriz. Aynı gün 12.evdeki Güneş’in 2. evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, bunca aksaklıklarımızın içinde maddi bir destek, beklemediğimiz bir ödemeyi de alabileceğimizi gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, son haftalardaki sorunlarımızı bir uzman veya bilgili bir tanıdığımızın yardımıyla yoluna koyabileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş Jüpiter karşıtlığı esnasında yaşadığımız aksaklıkların iş arkadaşlarımızla veya rakiplerimizle aramızda büyük meselelere sebep olabileceğini görürüz. O günlerde ruh halimizin düşüklüğü bedenimizi de hasta edebilir.

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 12.evimizde ileri hareketine başlıyor ve aksaklıklarla ve ertelemelerle dolu üç haftalık sorun sona eriyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve takip eden bir ay boyunca kendimizle meşgul olacağız. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 2. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Maddi konularda deli bir hareketlilik başlıyor. Birçok harcama yapmamız gerekebilir. Maddi durumu iyi birinden hoşlanmaya başlayabiliriz. Belki de bunca aksaklıktan sonra biraz para harcamak ve alışveriş yapmak bize iyi gelecektir.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve harcamalarımızdaki abartıyı sorgulamamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 1.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten bizi biraz yavaşlatacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve hayata karşı ısrarcı bir tutumda ilerlemekten vazgeçiyoruz. 

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder